Tahle Ruska zaplatila půl milionu za chvíli v náruči Ashtona Kutchera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tahle Ruska zaplatila půl milionu za chvíli v náruči Ashtona Kutchera!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zatímco obyčejní Rusové třou nouzi z bídou, někteří zdejší novozbohatlíci asi nevědí co s penězi. Žena miliardáře Olga Rodionovová (36) si za jeden tanec s hollywoodským sex idolem Kutcherem (32) zaplatila 540 000 korun!

Zatímco obyčejní Rusové třou nouzi z bídou, někteří zdejší novozbohatlíci asi nevědí co s penězi. Atraktivní žena miliardáře Olga Rodionovová (36) si za jeden tanec s hollywoodským sex idolem Kutcherem (32) zaplatila 540 000 korun!

Bohatá Ruska častku s americkou hvězdou pochopitelně zaplatila v evropské měně, což pro ni, respektive jejího manžela stálo 22 000 eur.

Manželka ruského oligarchy za několik chvil v náručích herce zaplatila na moskevském dobročinném plese. Tanec byl vrcholem dražby ve prospěch kambodžských dětí bez domova, uvedly ruské noviny Komsomolskaja Pravda.

Kliknutím zvětšete

Hezounek Ashton Kutcher.

Olga a její manžel Sergej Rodionov.

Ruské nadace však častou nejsou schopny zaručit, že se peníze dostanou tam, kam patří. A tak je možné, že zas skončí na kontě některého z tamních »podnikatelů«. A jeho manželka si bude moci zaplatit tanec z nějakou hollywoodskou hvězdou za příspěvek na »dobročinné« účely…

Čtěte také:

Dárek k pětiletému výročí Ashtona Kutcher a Demi Moore: Fotky jeho nahé milenky!

Tak jde čas s Demi Moore: Fotky z dob, kdy se ženy holily jen na lýtkách…

Demi Moore píše paměti, zatím ale nemá nakladatele

Na Demi Moore se přisál její zajíček!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.