Kornová: Tohle už nikdy! Ani za 5 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kornová: Tohle už nikdy! Ani za 5 milionů!

PRAHA – Tak tohle už neuvidíte! Ani za pět milionů korun! Kateřina Kornová (38) se nechala slyšet, že fotek podobného typu se už její obdivovatelé nikdy nedočkají.


PRAHA – Tak tohle už neuvidíte! Ani za pět milionů korun! Bývalá modelka a nyní velice úspěšná podnikatelka Kateřina Kornová (38) se nechala slyšet, že fotek podobného typu, jaké před několika lety nafotila pro prestižní erotický magazín Playboy nebo pornografické Leo, se už její obdivovatelé nikdy nedočkají.

A to i přes to, že třeba za fotky v Leo dostala tehdy 1,5 milionu a že se pak díky těmto odvážným snímkům stala jednou z nejvíce žádaných modelek u nás, a získala si tím i spoustu mužských příznivců. „Já už nic podobného neplánuji. Tuto životní etapu, kdy mně to přišlo lákavé a chtěla jsem se ukázat, mám za sebou. Myslím, že bych do toho už nikdy nešla. A to ani za pět milionů,“ řekla Kornová, která se nyní věnuje hlavně svému kosmetickému salonu v Praze v Soukenické ulici.

V současnosti žije Kateřina Kornová v klidu na venkově se svým manželem Jiřím Pařízkem a dvěma dětmi, které má ze svého prvního manželství se zpěvákem Jiřím Kornem.


Autor: (son)
Foto: Leo

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.