Zlata Adamovská, hvězda Ordinace: VÝPOVĚĎ! Po 20 letech... Další životní kotrmelec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zlata Adamovská, hvězda Ordinace: VÝPOVĚĎ! Po 20 letech... Další životní kotrmelec!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zlata Adamovská (51) dala výpověď z práce! Hvězda seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě 2 se rozhodla po dvaceti letech opustit angažmá na prestižní scéně pražského Divadla Na Vinohradech, kam ji přivedla v roce 1990 tehdejší ředitelka Jiřina Jirásková (79). Proč? Neodolala vábení lukrativnějších nabídek! Po rozvodu s Radkem Johnem (55) na jaře tak Zlata letos od základů změnila svůj dosavadní život!

Zatím Adamovská stíhala všechno. Natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, hraní »na Vinohradech« i časté hostování v zájezdových představeních či Divadle Ungelt, kde spolu s Janou Štěpánkovou (76) účinkují ve hře Na útěku. Právě Štěpánková se o výpovědi Adamovské zmínila svým přátelům. „Se Zlatou teď budeme hrát častěji, na Vinohradech totiž dala výpověď,“ prozradila Štěpánková.

Až doposud Adamovské pracovní zatížení vyhovovalo, práce jí dávala zapomenout na bolestivé okolnosti letošního rozvodu s Radkem Johnem, který před ní osm let tajil nemanželskou dceru. Jenže teď už Zlata zapomínat nepotřebuje, spekuluje se, že nový smysl života našla s kolegou Petrem Štěpánkem (62), bratrem Jany Štěpánkové.

A tak si chce Zlata více užívat života. Jeden závazek musel pryč. Deníku Aha! to potvrdil zdroj z Ungeltu, kde jsou nadšeni, že jim Zlata bude moci věnovat více času. „Rozhodovaly samozřejmě i peníze. Není tajemství, že městská divadla, jako jsou Vinohrady, nemohou hercům platit měsíční gáže vyšší než zhruba patnáct tisíc měsíčně, a angažmá v nich znamená spíš prestiž než bohatství,“ prozradil zdroj deníku Aha!.

„Ungelt jako komerční scéna Zlatě může stejné peníze dát za jedno představení, takové nabídce městské divadlo konkurovat nemůže,“ dodává zdroj.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.