Dana Morávková po proměně: Už je zase za mrchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dana Morávková po proměně: Už je zase za mrchu!

Teď je herečka zpět ve své původní tmavé barvě vlasů, s jakou si ji zamilovali diváci Rodinných pout a VKV.
Teď je herečka zpět ve své původní tmavé barvě vlasů, s jakou si ji zamilovali diváci Rodinných pout a VKV. (Aha! – Alexandr Malachovský, Daniel Černovský )

Když herečka Dana Morávková (39) »utíkala« z televize Prima na konkurenční Novu, musela si změnit barvu vlasů na blond. Přeci jen, její nová kladná postava v »novácké« Ordinaci v růžové zahradě 2 se musela pro diváky vizuálně odlišit od její uhrančivé mrchy Andrey v »primáckých« Velmi křehkých vztazích. Jenže teď se Morávková vrátila ke vzhledu bestie a prosadila si ho i na Nově!

Za vším je třeba hledat lásku – a to i za novou barvou vlasů Dany Morávkové. Její role v Ordinaci projde zásadní změnou v osobním životě, a tím bude vysvětlena i nová barva kadeří a změna image oblíbené postavy. Samotný impuls však prý přišel přímo od herečky, které se stýskalo po původní barvě vlasů. A šok to byl pro celé složení štábu Ordinace.

„Daně nevyhovovala blond barva vlasů, přišla a řekla, že by se ráda vrátila k původní barvě. Na přelomu října a listopadu se tedy v ději změní...“ potvrdila šéfka seriálové Ordinace Lenka Hornová.

Blond hříva Morávkové, na jakou si diváci jen těžko zvykali uplynulý rok, je tedy pryč a Dana má zpátky tmavé vlasy a výrazné brýle, v jakých ji s láskou nenáviděly davy divaček »vékávéček«.

„Jsem tmavovláska po tatínkovi. To až Němci mě přebarvili, když mě ve třinácti vybrali do filmu Princezna husopaska,“ svěřila se deníku Aha! Dana, které proti změnám vzhledu neprotestuje. „Je pro mě samozřejmé, že herečka musí pro svou roli mnohé udělat,“ přiznala.

Dana Morávková před nedávnem prodělala proměnu, Nova z ní chtěla mít blondýnu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.