Morávková v negližé: Takhle jí v Ordinaci neuvidíte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Morávková v negližé: Takhle jí v Ordinaci neuvidíte!

Dana je ženská krev a mlíko. Své přednosti umí báječně prodat.
Dana je ženská krev a mlíko. Své přednosti umí báječně prodat. (Aha! – Karel Kopáč)

Odhodila šaty a stud! Herečka Dana Morávková (39), která v Ordinaci v růžové zahradě hraje cudnou a tak trochu zakřiknutou Zdenu Tichou, se pořádně odvázala!

Na prknech Divadla Broadway se v komedii Ve dvou se to lépe táhne v roli Pamely Willeyové užaslým divákům představila jenom v negližé! A že se bylo na co dívat, protože na svůj věk vypadá skvěle.

„Mám z nové role obrovskou radost! Myslím, že to byla velmi úspěšná premiéra,“ řekla deníku Aha! nadšená Morávková, jejímž hereckým partnerem byl Roman Štolpa (47). Ten je po nedávném alkoholickém excesu znovu ve formě.

„Moc jsme si to užili. Hrál jsem osobního sekretáře Danina manžela, ctihodného poslance. A protože je to bláznivá komedie o nevěře, nebyla o humorné situace nouze,“ nechal se slyšet.

Kromě role George Pigdena si navíc střihl i režii celého představení. „S Danou se známe už léta, od jejího prvního ročníku na DAMU, a do té doby jsme spolu hned několikrát hráli. Vždycky to byla skvělá spolupráce, rád na to vzpomínám,“ dodal Štolpa, který v primáckém seriálu Rodinná pouta hrál dokonce manžela Morávkové.

A jak vlastně herečku, která se v roli střídá se svojí kolegyní z »Růžovky« Ivanou Jirešovou (33), k svlékání přemluvil? „Holky to vůbec neřešily, vzaly to jako profesionálky, je to prostě role,“ pochvaluje si herec a v poslední době hlavně divadelní režisér.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.