Uniklo ze scénáře: Kostková odjede na stáž a strhne lavinu odchodů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Uniklo ze scénáře: Kostková odjede na stáž a strhne lavinu odchodů!

Doktorka Mandlová v podání Terezy Kostkové v brzké době z Ordinace zmizí.
Doktorka Mandlová v podání Terezy Kostkové v brzké době z Ordinace zmizí. (TV Nova)

Odchod herečky Terezy Kostkové (34) z  Ordinace v růžové zahradě, nejsledovanějšího seriálu současnosti, nebude tak hladký, jak se zdálo.

Jelikož jí patří jedna z hlavních úloh, její vymizení z děje strhne hotovou lavinu odchodů! Hereččinu dezerci na Primu si tak s ní odskáčou přinejmenším její seriálový manžel Ota Kovář (hraje ho Martin Stránský, 41) a dcera Míša (Jana Kepková, 9). A deník Aha! už zjistil, jak se scenáristé doktorky Mandlové zbaví! „Uvažuje se o klasickém odjezdu na stáž, ale budou se řešit i jiné varianty. Určitě ale neumře, jako tomu bylo u Petra Konáše,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí seriálu.

Tereza Kostková jako jedna z mála stihne během pár let být tváří hned tří největších televizních stanic – ČT, Novy i Primy. Jelikož ale nejde sedět na dvou židlích najednou, po přijetí role v »primáckém« seriálu Cesty domů bude muset opustit »Růžovku«. „Ordinaci točím ráda, ale stejně tak se budu s radostí podílet na Cestách domů, kde začínám koncem léta,“ řekla Aha! Kostková. „Tereza má zatím závazky ke konkurenční televizi, které teď musí rozvázat,“ objasňuje režisér Cest domů Jiří Adamec.

Producentka Ordinace Lenka Hornová (43) tak povolala scenáristy a ti si teď lámou hlavy, jak ukončit její dějovou linku. „Rozhodně nemůžeme postavu Terezy Kostkové nechat zemřít. Už smrt Petra Konáše vyvolala příliš velkou nevoli,“ vysvětluje náš zdroj z Novy s tím, že by to zavánělo scenáristickou pomstou.

„Prvotním nápadem je odeslání Moniky Mandlové a její rodiny na stáž, jako tomu bylo i u Milana Bahula a Báry Munzarové,“ dodává náš zdroj, podle nějž tak bude muset z děje zmizet i její dcera Míša (ta ale v podání Kepkové beztak leze spoustě diváků na nervy...) a manžel Ota (Martin Stránský). „Tereza má v seriálu velmi silnou dějovou linku a divákům se před odchodem ukáže dokonce ve svatebním,“ poodhaluje mluvčí Ordinace Eva Měšťáková.

Je jen shodou náhod, že většina párů po svatbě ze seriálu odejde?

 



Autor:  NIKOL KLEVCOVOVÁ

Přečtěte si
zuzaniela
30. 3. 2011 • 14:44

Je pravda, že ta holčička je fakt jiná. Tu od začátku nemůžu. Ta se jim moc nepovedla. Jedině, že je Tereze Kostkový podobná. Proti Mázlíkům je to šílenost. Ti mi bavěj.

zuzaniela
30. 3. 2011 • 14:43

jestli pendlují nebo nependlují, buď se na seriál podívám nebo nepodívám. Když už se podívám, tak jsou to seriály na Nově, na primácký nekoukám, nějak jsem se to nenaučila a mám klid.

alixie
26. 3. 2011 • 18:05

Je mi protivné, jak herci a herečky pendlují z jednoho seriálu do druhého na jiných stanicích. Za peníze se ochotně vykašlou na diváky i spoluherce. Mně se takhle zprotivila Morávková, teď Kostková. Režizéři by měli raději více obsazovat neznámé herce, kteří jsou často lepší než ty profláknuté známé celebrity. Nový, neznámý herec nebo herečka jsou vždy pro mně příjemným osvěžením a v mimopražských divadlech je jich spousta. Kostkové i Morávkové, které jsou nafoukané a myslí si, že jsou "světové", mám už opravdu dost.

janyna
25. 3. 2011 • 21:54

mi nevadí, ale ta její příšerná seriálová dcera, ta mi chybět nebude. Manžel Ota taky nic moc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.