Proč Morávková hubne? Manžel je v šoku: Musela se zbláznit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Proč Morávková hubne? Manžel je v šoku: Musela se zbláznit!

Dana Morávková se rozhodla hubnout...
Dana Morávková se rozhodla hubnout... (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Herečka Dana Morávková (39), která ztvárňuje lékařku Zdenu Tichou v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, se dala na dietu. Jenže ona shazovat kila nepotřebuje! Vždyť ještě před několika měsíci se chlubila, jak se jí podařilo zhubnout.

„Mám asi tu nejmenší konfekční velikost,“ radovala se tehdy v deníku Aha! Proč tedy teď nastupuje znovu na dietní program?

„Taky mi to nejde na rozum, to je něco v její hlavě,“ prohlásil Danin manžel Petr Malásek, když si oba v pondělí naordinovali speciální diety. Zatímco on má co shazovat, jeho žena je štíhlá jako proutek.

Hubne snad kvůli seriálu? Aby nedopadla jako její kamarádka Michaela Kuklová (43), která kdysi kvůli roli shodila během čtrnácti dnů sedm kilo. A nezůstalo to bez následků.

„Dlouho mi padaly vlasy, měla jsem rozhozenou hormonální hladinu, zlobilo mě srdce. Rok jsem se dávala dohromady,“ vzpomíná Kuklová. Však také Dana už jednou nebezpečné hubnoucí martyrium podstoupila, a to kvůli filmu Andělská tvář. Tehdy za velmi krátkou dobu musela dát dolů okolo pěti kilogramů.



Přečtěte si
opportunity
15. 4. 2011 • 22:39

opportunity
15. 4. 2011 • 22:39

alixie
13. 4. 2011 • 17:30

byla dobrá jen v jedné roli - Andree. Měla se jí držet, a nepoznalo by se tak, že je pořád ve všech rolích stejná, ať hraje dobráckou, trochu přihlouplou dr. Zdenu nebo potvoru Andreu. Ale ta jí slušela líp. A oplácaná je docela dost, ale to by jí nemuselo jako herečce vadit, když bude na jevišti dobrá. Není manekýna, tam by určitě neuspěla.

defakto
13. 4. 2011 • 16:04

a tak si myslí , že ji zachrání hubnutím ! Paní Dana prostě na víc nemá ! Zbytečné jsou její snahy a příčinu vidí v nadváze ! Ale v tom to není , zbytečné jsou taky její pokusy zalíbit se svým nadřízeným , paní Dana prostě jako herečka na víc nemá !!!

drazic
13. 4. 2011 • 13:22

a proč teda jiný ženský vypadají hubeně i na kameře? Asi mám jinou představu o štíhlosti, ale tohle nejsou štíhlý nohy a hubenej pas, vypadá jak válečekkk

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.