Gavriely z VIP zpráv - S milencem Farné už bydlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gavriely z VIP zpráv - S milencem Farné už bydlí!

Martina Gavriely si našla mladého zajíčka.
Martina Gavriely si našla mladého zajíčka. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Přestože se všichni zúčastnění snaží kolem svých vztahů tvořit mlhu, získává milenecký trojúhelník moderátorky VIP zpráv televize Prima Martiny Gavriely (32), kytaristy Marcuse Trana (25) a mladičké zpěvačky Ewy Farné (17) jasné obrysy! Ačkoliv Marcusova oficiální přítelkyně Ewa si jeho nevěru nepřipouští, zkušená Gavriely si milence nastěhovala domů!

Nikdo se ke kauze nechce vyjadřovat a oficiální management Ewy Farné tvrdí, že přestože Marcus a Ewa procházejí složitějším obdobím, i nadále tvoří pár. Sedmnáctiletá zpěvačka sice sbírá ceny popularity jako na běžícím pásu, ale co se životních zkušeností týče, stále se nechá opít rohlíkem. Žije na Ostravsku, příteli Marcusovi nechává volnost a jeho »kamarádství« se sexy Martinou Gavriely si nechává vysvětlit tím, že jí hlídá děti...

Z fotografií deníku Aha! však vyplývá, že Marcus u Gavriely tráví mnohem více času, než by potřebovala chůva dětí! V domku v Chýni nedaleko Prahy totiž přespává a bydlí! „Protože nemá auto, Gavriely ho vozí na metro svým. Ona jinak většinou ráno odchází, a doma zůstávají její dcery, Marcus i její máma. A odpoledne nebo večer se moderátorka vrací s nákupy. Připomíná to spokojený rodinný život,“ popisují fotoreportéři deníku Aha! s tím, že na noc Marcus rozhodně neodchází.

Hlídané děti si navíc Marcuse ani babičky moc nevšímají a spokojeně řádí celé dny venku. Marcus tedy bude buď špatná chůva, nebo dobrý milenec. Své by o tom mohla vyprávět i zpěvačka Olga Lounová, kterou podobným způsobem Tran podváděl kdysi právě s Farnou...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.