Lucie Bílá u Františka Peterky - Rozplakala »Krakonoše«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Bílá u Františka Peterky - Rozplakala »Krakonoše«!

Setkání s Lucií Bílou Peterka nechtěl věřit, myslel, že jde o podvodnici. Pak se neubránil slzám...
Setkání s Lucií Bílou Peterka nechtěl věřit, myslel, že jde o podvodnici. Pak se neubránil slzám... (Aha! – David Kundrát)

Večerníčkovský vládce hor Krakonoš či filmový manžel Ivy Janžurové v řadě slavných komedií František Peterka (88) se sice ze světel ramp dobrovolně vytratil už před více než dvaceti lety, lidé na něj ale nezapomněli! „Volají mi. Naposledy nějaký podvodník, co se vydával za Lucii Bílou. Chtěl mě vytáhnout ven, aby si ze mě udělal dobrý den, ale já mu na to neskočil,“ pochlubil se vitální Peterka.

Nezapomenutelného herce, který zázračně odolává stárnutí, navštívil magazín televize Prima Top Star. A už během příprav natáčení se Peterka zmínil, že si z něj posledních pár dní dělá legraci chuligán. „Jsem po čtyřiceti operacích nohy, kterou jsem měl rozdrcenou poté, co mě srazilo auto. Chodím o berlích, nohu mám o čtyři centimetry kratší. A nějaký podvodník, co mi tvrdí, že je Lucie Bílá, se mě snaží vylákat ven,“ postěžoval si Peterka.

„Asi pro legraci. To znám, tyhle lidi, co vás někam vytáhnou a pak chtějí z plezíru podepsat desítky kartiček pro kšeftování s autogramy,“ zlobil se pohádkový Krakonoš či pan Bartáček z komedie Zítra to roztočíme, drahoušku!

Jenže... Onen »podvodník« byla doopravdy slavná zpěvačka! „Volala jsem mu, a on mi to neuvěřil! Utrhl se na mě, že žádnou Bílou nezná a položil mi telefon,“ svěřila se Bílá. „Chtěla jsem ho jen pozdravit, udělat mu radost a říci mu, že je to jeden z mých nejmilejších herců! Vzor ideálního chlapa, po kterém pátrám celý život,“ dodává zpěvačka, kterou rázné odmítnutí zamrzelo.

Když se však dozvěděla, jak se věci mají, neváhala a přijala pozvání Top Staru do Liberce, kde Peterka žije, a stala se pro dojatou hereckou legendu překvapením na konci natáčení! Reportáž z jejich setkání uvidíte dnes večer na Primě.

Peterkovy nejslavnější role

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.