Na nože! Dnes vyletí Zdeněk! Neumí dort, vykostit rybu a napadne Ivetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Na nože! Dnes vyletí Zdeněk! Neumí dort, vykostit rybu a napadne Ivetu!

Zdeněk (druhý z prava) to má spočítané. Dnes vypadne.
Zdeněk (druhý z prava) to má spočítané. Dnes vypadne. (TV Prima)

Sedmý díl kulinářské show Na nože! (dnes Prima 21.20) má hned několik nej. Soutěžící jsou nejuvolněnější, porota i štáb se nejvíce nasmějí a doteď uznávaní kuchaři se ukážou jako úplná »paka«. Dojde také k otevřenému útoku na Ivetu. Zdeněk neunese vyhazov, který ho čeká, a závěr natáčení je plný sprostých slov a slz!

Zdánlivě jednoduché zadání tzv. imunitního úkolu se změní v neuvěřitelnou grotesku. Kuchaři dostanou korpus dortu, suroviny na polevu, ozdoby a na pomoc prvotřídní cukrářku z Café Imperial. A jak to dopadne?

„Při tomhle jsme všichni řvali smíchy tak, že jsme se málem počůrali. Vůbec to nevzali vážně a jako by zapomněli, že můžou vypadnout. Zvlášť exceloval Jamie se svým ufonským dortem, který pak nazval »prase v bahně«,“ směje se porotce Roman Vaněk.

Druhý den už úsměv kuchařům na tváři zamrzl. Nastoupili do legendárního Pražského kulinářského institutu a dostali za úkol vést hodinový kurz vaření. Začala taková mela, že frekventanti ani porota u obrazovky nevěřili vlastním očím.

„Ten by zasloužil ztřískat gumovou hadicí,“ vyjádřil se Pohlreich na adresu Zdeňka, který prohlásil, že když studenti rybu vykostí, tak bude bez kostí. Pochválen byl naopak Robert, Petr a překvapivě Iveta, která to pak od svých kolegů pořádně schytala.

„Jdou proti mně jako proti amatérovi, ale do Michala, který taky není profík, se nepouštějí. Je to banda blbců,“ reaguje na útok jediná žena v soutěži, která si v zákulisí vyslechla tu nejsprostší nadávku od odpadlíka Zdeňka. Ten jí ještě připomene, že vůbec nic neumí, a Iveta už neudrží slzy ani před kamerou.

Při výrobě dortů se soutěžící pořádně nasmáli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.