Mezi »talenty« zazářil muž prolézající klíčovou dírkou: Byl v base a uprchl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mezi »talenty« zazářil muž prolézající klíčovou dírkou: Byl v base a uprchl

Miroslav Pokorný předvedl obdivuhodný výkon, který ho posunul do dalšího kola. Prolézal dírou o rozměrech 16 x 28 centimetrů.
Miroslav Pokorný předvedl obdivuhodný výkon, který ho posunul do dalšího kola. Prolézal dírou o rozměrech 16 x 28 centimetrů.  (V Nova, TV Prima)

Díra velikosti zednické cihly a v ní Miroslav Pokorný alias muž prolézající klíčovou dírkou. Muž, který byl v minulostí vězněn a právě útěk z vězení ho inspiroval k tomu, že svůj život zasvětil »dírám«, včera šokoval diváky Talentmanie. Ani Prima však neponechala nic náhodě a své fanoušky dojala, když se na pódiu objevil dvanáctiletý František Šimčík z dětského domova z Lipové u Šluknova.

Malý Franta přišel poděkovat travestitovi, který vystupuje pod přezdívkou Chi Chi Tornádo. Muž s chlupatou hrudí chtěl totiž dobrovolně odstoupit ze soutěže, aby uvolnil místo talentovanému Františkovi. Pravidla soutěže to však nedovolují.

A zatímco Prima působila na city, Nova v nedělním přímém přenosu vsadila na chlapíka, co snad nemá kosti v těle. Miroslav Pokorný se včera protáhl dírou o rozměrech 16 x 28 centimetrů. „Tohle neproleze, tohle budeme muset rozřezat,“ byli přesvědčeni ještě před začátkem soutěže tvůrci pořadu. Jenže Mirek všem vytřel zrak a hravě se otvorem protáhl, což mu vyneslo vítězství v duelu.

Kdo však zůstal na místě poražených, byla hyperaktivní a hypervýřečná Janička Kepková. Publikum i porotu však svým sebevědomým projevem spíše znechutila. „Tebe bych nechtěl mít doma ani vycpanou,“ obořil se na malou bavičku Zdeněk Troška a příliš lichotivá slova nenašla ani Adela Banášová. „Já mám děti ráda, ale takové jiné...,“ omlouvala se slovenská porotkyně.

Nedělní přímé přenosy se neobešly bez zranění. Členka skupiny Mirákl musela být převezena do nemocnice. Upadla totiž při stavění kulis, a tak to soubor musel odtančit v oslabení.

Do finále postupují

Talentmania: Mažoretky Prezioso, Zuzana Poláková, Miroslav Pokorný, Tobiáš Košíř, Milan Sulej

Česko Slovensko má Talent: Marián Zázrivý, Radek Bakalář

Otravná Jana Kepková předvedla výkon, který diváky ani porotu nenadchl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.