Petr alias Chi Chi Tornádo z Talentu: Být ženou? Ani náhodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr alias Chi Chi Tornádo z Talentu: Být ženou? Ani náhodou!

Chi Chi Tornádo.
Chi Chi Tornádo. (TV Prima)

I kdyby se Petr Vostárek, alias Chi Chi Tornádo ze soutěže Česko Slovensko má Talent stal nejžádanější travestie tanečnicí v Las Vegas, svého přítele by nevyměnil ani ze nic. A pohlaví si změnit nenechá!

„Nikdy bych se nenechal přeoperovat na ženu. Jsem spokojený se svojí sexuální orientací (gay) a travestie je vážně pro mne zdroj zábavy a samozřejmě i ukojení mých hereckých, tanečních a moderátorských stavů,“ uvedl na chatu Ahaonline.cz muž, který oslnil porotu soutěže jako Tina Turner.

Petr však více než svým vystoupením na sebe upozornil velkým gestem, když se chtěl vzdát svého místa v Talentu pro Františka Šimčíka z dětského domova. „Odstoupit jsem nemohl, protože pravidla Got Talent nepovolují, aby někdo podstupoval své místo jinému soutěžícímu v jiné kategorii. Takže pokud bych odstoupil, nebo i onemocněl, tak na mé místo by šel náhradník z oboru travestie. František by se dostal do soutěže, pokud by semifinalista v jeho kategorii Michael Jackson odstoupil nebo onemocněl,“ vysvětlil také.

Chi Chi neočekává, že by postoupil ze semifinále a už má dokonce koupenou zpáteční jízdenku. Kdyby však vyhrál a dostal se až do Vegas, přítele, s nímž je už 18 let, by neopustil. „Pokud by to nastalo, tak práci bych asi opustil, ale přítele ne. Pokud by se nechtěl stěhovat, tak bych do Vegas nejel. Naší lásky si cením více než úspěchu,“ uzavírá.

Záznam z včerejších chatu naleznete ZDE.

ČTĚTE TAKÉ:

Proč porotci vyhodili tanečníka z »děcáku«? Jaro Slávik: Zničili bychom Františkovi život!

František Šimčík (12) z Talentu - Už ho chtějí adoptovat!

František Šimčík z Talentu: Mámu jsem viděl před rokem!

Porotce Talentu Jaro Slávik: Zpěváci chtěli drogy!

Casting Česko Slovensko má Talent: Přišla chlupatá Tina Turner i tančící pes!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.