Chi chi Tornádo z Talentu: Je ve slevě za 249 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chi chi Tornádo z Talentu: Je ve slevě za 249 Kč!

Chi Chi tornádo se dostala v show až do semifinále.
Chi Chi tornádo se dostala v show až do semifinále. (Reprofoto TV Prima)

Pamatujete si na travestitu Petra Vostárka alias ChiChi Tornádo z ČS má Talent, kde se spřátelil s Františkem z dětského domova? Medializace mu asi moc nepomohla, lístky na show prodává přes slevový portál za poloviční ceny....

Rappeři Noro a Heňo, kouzelník Richard Nedvěd nebo dvojice Daemen a další díky show Česko Slovensko má Talent vyprodávají svá vystoupení za pěkné peníze. Travesti umělec Petr Vostárek na tom tak dobře zjevně není.

Na portálu sleviště.cz, kde se soustřeďují všechny slevové servery, visí mimo jiné nabídka na 50% slevu z lístků na vystoupení Chi Chi Tornádo.

Zatímco tedy Noro a Heňo si za své vystoupení mohou účtovat několik set euro a stále je po nich poptávka, Tornádo Vostárek může být váš namísto pětistovky už za 249 korun. V této ceně je celonoční program Mega travesti párty v klubu PM. Výhodný kupón si můžete koupit ZDE.

Pokud se vám tato sleva nezamlouvá a dáváte předost masáži, romantickému výletu nebo výborné večeři, podívejte se na Sleviste.cz a najděte si svoji vysněnou superslevu!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.