Dopřejte svému tělu luxusní péči za pár stovek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dopřejte svému tělu luxusní péči za pár stovek

Dopřejte si péči, kterou si zasloužíte...
Dopřejte si péči, kterou si zasloužíte... (sleviste.cz)

Chtěli byste dopřát svému tělu péči v kosmetických salonech, shodit během odpočinku pár kil na bezbolestné liposukci nebo se nechat namasírovat a neutratit přitom majlant? Podívejte se na www.sleviste.cz a vyberte si voucher na některou z procedur za pár korun...

Dopřejte si péči, kterou si zasloužíte...
Pouze 280Kč (hodnota 980Kč!) za DVĚ ošetření obličeje absolutní NOVINKOU v oborech kosmetologie a dermatologie! Akné, vrásky, poruchy pigmentu, popraskané žilky nebo jizvy? Zbavte se všeho pomocí profesionálního biostimulačního laseru SPARIDONN s novou velkoplošnou laserovou sondou, která byla vylepšena o vnitřní el. a laserovou optiku. Vrchol možností moderní kosmetiky se skvělou slevou 71%!

Dopřejte si péči, kterou si zasloužíte...
DÁMSKÝ KADEŘNÍK za neopakovatelnou cenu 199Kč! Dámský komplet (mytí, střih, foukaná a styling) na všechny délky vlasů! Barva nebo melír za dva vouchery! Už nevíte co s vlasy a toužíte po změně? Špičkoví profesionální kadeřníci + TOP výrobky Framesi Vám zaručí dokonalý výsledek. Korunou krásy každé ženy sou vlasy, proto je důležité je svěřit do rukou profesionála.

Dopřejte si péči, kterou si zasloužíte...
Relaxujte, odpočívejte, dobijte energii při příjemné masáži horkými lávovými kameny, a to celých 60 minut! Původně za 550 Kč, nyní jen 269 Kč!


 

Další slevy ve vašich městech najdete přehledně uspořádané jen na Slevište.cz!

Autor:  iec

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.