Tohle jsou největší valentýnské slevy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle jsou největší valentýnské slevy!

Romantická večeře v Ostravě s více než 50% slevou.
Romantická večeře v Ostravě s více než 50% slevou. (sleviste.cz)

Do Valentýna už zbývá méně než týden a vy ještě nemáte dárek? Nevadí! Vybrali jsme pro vás nejžhavější dárky k Valentýnu, které pořídíte za pár korun a navíc v teple svého domova…

Proč zbytečně ztrácet čas běháním po obchodech, když nakupování po internetu nebylo nikdy bezpečnější, snažší a hlavně levnější!

Nový trend kupování voucherů na výrobky i zážitky s obrovskými slevami je největším hitem právě před Valentýnem, kdy často nestihneme své milované polovičce koupit dárek, nebo nechceme trávit dlouhé hodiny běháním po obchodech.


My jsme pro vás vybrali tipy na dárky, které pořídíte doslova za pár korun...

 

Dort ve tvaru srdce můžete mít za 135 korun.
Jen 135 Kč za lahodný jahodový dort ve tvaru srdce! 1,25kg, osobní odběr v ovocném baru Hájek přímo na Václavském náměstí!



Valentýnské čokolády pořídíte se slevou 50%.
225 Kč za Valentýnský degustační balíček výběrových čokolád. Hořké a mléčné čokolády, mandle i kakaové boby v luxusním dárkovém balení a slevou 50%.



Třídenní romantický pobyt s partnerem v Luhačovicích si můžete dopřát za 1849 korun.
Jen 1849Kč za tři dny romantické relaxace pro 2 osoby v hotelu Adamantino u luhačovické přehrady. Polopenze a wellness balíček v ceně!



Auto si můžete nechat v Ostravě ručně umýt už za 240 korun.
2x mytí, 2x důkladné navoskování + luxování interiéru, očištění a ošetření kol a pneumatik vašeho vozu jen za 240 Kč v centru Ostravy. Nebo 1450 Kč za kompletní renovaci Vašeho auta.


Romantická večeře v Ostravě s více než 50% slevou.
390 Kč za romantickou večeři pro dva v Jihočeské restauraci v Ostravě s 54% slevou. Nebo 220 Kč za 450 gramů tataráku s 51% slevou. Užijte si příjemný večer ve dvou! TIP NA VALENTÝNA!  


Za zamilovanou rostlinku zaplatíte jen 74 korun.
74 Kč za Grow me rostlinku dle vlastního výběru v hodnotě 149 Kč. Originální dárek pro zamilované, kuchařky i pivaře se slevou 50 %.



Relaxace nebyla nikdy dostupnější. Masáž, sauna, vířivka a bazén za 299 korun!
Relaxační masáž, sauna, vířivka a bazén za fantastických 299 Kč, 2 a půl hodiny skvělého rozmazlování přímo na Václaváku s krásným výhledem na Petřín a historickou Prahu. Prohřejte a nechte hýčkat své tělo v zimních měsících.

Pochutnejte si na dvou steacích Mamut s 53% slevou.
Pravěký nářez PRO DVA! Dva OBŘÍ STEAKY jen za 199 Kč místo 426 Kč ve stylové restauraci Pravěk! 2x 300g steak MAMUT z krkovičky s BBQ omáčkou + domorodcovy brambory. Neandrtálci si mohli nechat jen zdát!!!



Další spousty zajímavých slev najdete na www.sleviste.cz.

Jak na to:

1. Otevřete si webové stránky www.sleviste.cz. Zobrazí se vám všechny nabídky, které jsou v daný moment aktivní.

2. Na horní černé liště klikněte na Newsletter. Po vyplnění e-mailové adresy budete pravidelně informováni o všech přidaných slevách.

3. V prostředním šedém boxu si kliknutím na konkrétní město vyberete nabídky ze svého regionu.



Přečtěte si
ivannavratil386
11. 2. 2019 • 06:11

No tak to je paráda! Díky moc za přehled. To já už mám ohledně valentýnského dárku pro svoji drahou polovičku jasno. Má moc ráda šperky z chirurgické oceli, tak jsem jí z https://www.marre.cz/sperky-z-chirurgicke-oceli-s200CZ objednal jedny moc pěkné náušnice. Doufám jen, že se jí budou líbit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.