Křičeli na Mirka: Přestaň už s tím chlastem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Křičeli na Mirka: Přestaň už s tím chlastem!

Mirek pije víc, než je zdrávo. Alkohol z něj cítil i Zdeněk Pohlreich (vlevo).
Mirek pije víc, než je zdrávo. Alkohol z něj cítil i Zdeněk Pohlreich (vlevo). (TV Prima)

Soutěžícím, kteří se chtějí stát šéfkuchaři, porota v dalším díle Na nože! (Prima, dnes 21.20) toto přání splnila. Mnohým funkce ovšem vydržela jen pár minut. Úspěch slavily ženské zbraně, které konečně využila jediná kuchařka v soutěži.

Stát se šéfkuchařem a prokázat svůj potenciál měli soutěžící v době oběda v narvané pizzerii pouhých 15 minut. Při organizačně náročné práci jim ovšem byl v patách opravdový místní šéfkuchař Kamil, kterému často přišla čtvrthodinka nesnesitelně dlouhá a nemilosrdně soutěžící posílal do šatny. Z této disciplíny nakonec vyšla nejlépe Iveta, jediná žena v soutěži. Kolegové jí přitom přisuzovali akorát tak místo hostesky. Ona však zaujala šarmem, pílí i vystupováním.

Další den si tři skupiny po třech vylosovaly vlaječky a vrhly se na přípravu menu italské, francouzské a české kuchyně. „Nejvíc horko bylo, když mentor na italskou kuchyni Davide Lagomarsino »vyřval« Mirečka, který chlastal na place. Zase se vymlouval, ale u vaření se prostě pít nesmí. Navíc u něj je to někdy i víc než jen jedna sklenka,“ prozradil porotce Roman Vaněk.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.