Proč porotci vyhodili tanečníka z »děcáku«? Jaro Slávik: Zničili bychom Františkovi život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Proč porotci vyhodili tanečníka z »děcáku«? Jaro Slávik: Zničili bychom Františkovi život!

Jaro Slávik
Jaro Slávik (Aha! – Petr Novotný, TV Nova)

Porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (35) pro Nedělní Aha! prozradil, proč ze soutěže vyhodili talentovaného tanečníka Františka Šimčíka (11). Tento chlapec z dětského domova byl přitom mnohými pasován na největší talent. K překvapení všech se však musel před semifinále pakovat. „Rodiče, kteří se o něj nezajímají, by na něm mohli začít parazitovat,“ přiznal pravý důvod nepochopitelného vyhazovu chlapce Slávik.

„Pro nás byl František téma číslo jedna a opravdu hodně jsme přemýšleli, co s ním. Někdy se nakonec musíte rozhodnout proti talentu, abyste ho ochránili. Postupem času bychom mu totiž zničili život. Rodiče ho neviděli rok, teď by o něj v semifinále začal být zájem, oni by se kolem něj začali točit a František by jim zájem uvěřil.

Kdyby v soutěži zvítězil – a on by měl velkou šanci vyhrát, rodiče se na něj napíchnou a zničí ho. Nechtěli jsme dopustit, aby na něm parazitovali,“ osvětlil Nedělnímu Aha! Slávik.

František Šimčík je z deseti sourozenců, spolu se sestrou Vierkou bydlí v dětském domově v Lipové u Šluknova. Diváky si podmanil úžasným tanečním vystoupením, ve kterém nejprve imitoval Michaela Jacksona, pak ale přidal další neuvěřitelné volné taneční kreace, za které mu tleskalo Národní divadlo v Praze vestoje.

Obavy z toho, že by rodiče mohli »rozfofrovat« synovu výhru, vedly i ředitele dětského domova k tomu, aby si nechal podepsat souhlas matky s uložením případně vyhraných peněz na konto. K němu by získal František sám přístup po dovršení plnoletosti. Ani tomu ale Slávik nevěří.

„Myslíte, že by nějaký šikovný právník smlouvu nezpochybnil?“ ptá se a připomíná podobný případ vítězky první slovenské SuperStar Vierky Berykové, jíž »chamtivá« rodina v touze po penězích zničila slibně se rozvíjející kariéru, a tak se nyní musí živit jako uklízečka.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.