»Kůstka« Emily Deschanel se tajně vdala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Kůstka« Emily Deschanel se tajně vdala!

Fotografie
Fotografie (internal)

Sexy doktorka ze seriálu Sběratelé kostí Emily Deschanel (33) se v sobotu v tichosti vdala. Zjevně je zatížená na Davidy, s jedním (Boreanazem) hraje, druhého (Hornsbyho) si vzala.

Informovala o tom webová stránka magazínu People. Vzala si scenáristu a herce Davida Hornsbyho. Snoubenci si své „Ano“ řekli v Los Angeles. Vidět to mohli jen příbuzní a pár přátel.

V Los Angeles se Emily i narodila. Její otec, Caleb Deschanel, byl známým kameramanem (podílel se na filmech jako Umučení Krista od Mela Gibsona, režíroval tři epizody seriálu Městečko Twin Peaks od Davia Lynche), matka Mary Jo Weir byla herečkou, stejně tak jako její jediná sestra Zooey Deschanel. Na Bostonské univerzitě vystudovala obor Tréninku profesionálního herectví.

S parťákem ze seriálu Sběratelé kostí Davidem Boreanazem.

Kliknutím zvětšete

Emily a manželem Davidem Hornsbym.

Prvně se ve filmu objevila v roce 1994 a to v komedii Může se to stát i vám, dále pak hrála například ve filmech Spider-Man 2, Návrat do Cold Mountain nebo Cesta za vítězstvím. Kromě filmových rolí se objevila i v některých seriálech jako Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti nebo Drzá Jordan.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.