Herec Jan Kačer (73) - Mozková mrtvice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Jan Kačer (73) - Mozková mrtvice!

Jan Kačer podle podezření lékařů při operaci prodělal mozkovou mrtvici.
Jan Kačer podle podezření lékařů při operaci prodělal mozkovou mrtvici. (Tv Prima)

Zdravotní stav herce a režiséra Jana Kačera (73), o jehož hospitalizaci na neurologické jednotce intenzivní péče (JIP) v pražském Motole a vážné operaci deník Aha! informoval již včera, je komplikovanější, než se původně zdálo! Hvězda seriálu televize Prima Velmi křehké vztahy totiž podle lékařů při operaci prodělala mozkovou mrtvici!

Kačer byl podle našich informací v Motole hospitalizován již před čtrnácti dny kvůli vážným potížím se žaludkem. Komplikace nakonec ale zasáhly i jeho páteř. „Pacient byl do nemocnice přivezen s bolestmi v dutině břišní, bylo mu provedeno CT. Bohužel však došlo i k zánětu meziobratlových destiček a musela se udělat stabilizace hrudní páteře, při které došlo k operaci sedmého až desátého obratle,“ upřesnil zdroj deníku Aha! s tím, že momentálně je hercův stav stabilizovaný.

Operaci však provázely nemalé komplikace. Lékaři totiž nevyloučili, že během ní herec prodělal mozkovou mrtvici. Sám zesláblý herec v úterý našemu deníku zákrok i komplikace při něm potvrdil, hovořil však velmi všeobecně. „Není to se mnou valné, museli mě operovat – odneslo to břicho a pak nastaly komplikace v celém těle,“ popsal zákrok unavený Kačer, který je v rozpoložení, v němž zřejmě ani přesně neví, co všechno mu teď odborníci ve fakultní nemocnici v Motole léčí.

„Rekonvalescence bude velmi zdlouhavá,“ dodává náš zdroj. Kačera v nemocnici navštěvuje jeho manželka, herečka Nina Divíšková, pevné zdraví herci přejí i v Národním divadle a Divadle Na Jezerce, kde účinkuje v několika hrách. Ty však zatím musely být přeobsazeny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.