Vágner z Ordinace: Budu mít druhé dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vágner z Ordinace: Budu mít druhé dítě!

Petr Vágner (vlevo) se svou těhotnou ženou Gabrielou a módním návrhářem Osmanym Laffitou.
Petr Vágner (vlevo) se svou těhotnou ženou Gabrielou a módním návrhářem Osmanym Laffitou. (Aha! – Karel Kopáč)

Herec Petr Vágner alias záchranář Radim Novák z novácké Ordinace v růžové zahradě 2 oslavil »kristovy roky«! A jako dárek ke svým 33. narozeninám dostal od manželky Gabriely to nejkrásnější, co si jen mohl přát.

K dvouapůlleté dcerce Lily mu ještě letos přibude druhý potomek! „Moje žena je v sedmém měsíci těhotenství. Lepší dárek už mi nikdo z vás nemůže dát,“ prozradil Vágner přátelům v čele s Radkem Brzobohatým (77), Ivanem Vyskočilem (64) či Miluší Bittnerovou (32) na sobotní oslavě v holešovické restauraci My life.

„Ještě před čtrnácti dny doktor tvrdil, že to bude zase holčička, ale minulý týden se zjistilo, že to bude kluk. Takže máme do listopadu čas, abychom vymysleli jméno. Mně se líbí jméno Filip, manželce zase Samuel. Tak uvidíme,“ smál se Vágner, který se syna lehce obává. „Kamarádi mě varují, že s klukem je to těžší než s holčičkou, tak uvidíme,“ usmívá se nastávající otec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.