Simona Krainová se tajně vdala v modrém: Nepozvala rodiče ani Daru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Simona Krainová se tajně vdala v modrém: Nepozvala rodiče ani Daru!

Simona měla zvolit na svatbu modré šaty, třeba to byly právě tyto, ve kterých nedávno dorazila na galavečer na Hrad.
Simona měla zvolit na svatbu modré šaty, třeba to byly právě tyto, ve kterých nedávno dorazila na galavečer na Hrad. (Aha! – Marek Pátek)

Těhotná modelka Simona Krainová (37) si v pátek tajně vzala Karla Vágnera (34), otce dítěte, které se má narodit v prosinci. Obřadu přihlíželo jen několik hostů. Rodina ani rodiče nebyli na svatbu zváni. „Já jsem už tři týdny v lázních v Třeboni. Nevím o tom. Já synovi volat nebudu, když mi Kája nezavolá a neřekne nic o svatbě... My jsme tam prostě nebyli,“ řekl deníku Aha! Karel Vágner starší, otec ženicha.

Jen dva dny před svatbou hovořila Simona Krainová o možné veselce na Frekvenci 1. A v pátek do toho praštila, jak jako první informoval server Novinky.cz. Na Staroměstské radnici si jen za přítomnosti svědků a několika přátel řekla ANO se svým partnerem Karlem Vágnerem mladším.

Vše probíhalo v naprostém utajení. Rodina na svatbu nesměla! Mezi svatebčany se nominovala jen sestra Simony Yvonna, která měla za úkol pořídit svatební fotografie. Zato chyběla Dara Rolins, Simonina nejlepší kamarádka! „Zavolala mi to těsně po obřadu, zvala mě na panáka. Byla jsem z toho perplex. Fakt jsem to netušila...“ přiznala Dara.

Svatbu modelce odsvědčil její dlouholetý kamarád a manažer Saša Jány, za Karlem pak »stál« jeho blízký kamarád. „Obřad vůbec neplánovali, poprvé tuhle myšlenku nadhodili před dvěma týdny a řekli si, že do toho půjdou. Jsou zamilovaní, těší se na miminko, takže jim v cestě k oltáři nic nebránilo,“ doplnil Jány.

Simona Krainová nechtěla žádné velké okázalosti jako při první svatbě s Bořkem Slezáčkem, která skončila po třech letech. Proto velkou bílou róbu nahradila jednoduchými modrými šaty. I Karel Vágner už prožil nejeden vážný vztah. Se svou bývalou partnerkou Zuzanou dokonce zplodil syna Káju.

Karel Vágner starší

Den po svatbě dorazila Simona společně se sestrou (vpravo) do svého bytu v Dejvicích.

Simona Krainová o své svatbě: Karel za to stojí!

Jako by populární moderátoři Miloš Pokorný a Roman Ondráček cosi tušili, možná i proto se Simony Krainové ve středu ve svém rozhlasovém pořadu na Frekvenci 1 na svatbu ptali.

Pokondři: Simono, vdaná jsi už byla, chceš tuhle tu báječnou zkušenost zopakovat?

„Když se bude jednat o jiného chlapa, tak určitě ano.“

Pokondři: Takže nebráníš se tomu, že by ses někdy v budoucnu vdala?

„Víš co, říká se nikdy neříkej nikdy. Už bych asi nechtěla ty šaty a celou tu šaškárnu kolem. Já si myslím, že když se dva lidi chtějí vzít, je to krásné gesto – chlap požádá ženu o ruku. Nebráním se tomu, ale asi bych to chtěla bez toho cirkusu. Kdybych si už vzala někoho, tak by to muselo být v úplném absolutním utajení, bez lidí.“

Pokondři: Takže na Staromáku?

(Smích) „Nebudou to titulky svatba stála šest milionů, pilo a jedlo se, tančili... To se fakt nestane.“

Pokondři: A jak to vidí budoucí tatínek, stejně? Taky chce tajnou svatbu?

„Ano, ten to vidí stejně. On je ten jediný chlap, který by za tu svatbu ještě stál.“

Pokondři: Takže ty mu sebereš tu možnost mít velkou svatbu? Ty sis to užila, a jemu to nedopřeješ?

(Smích) „Jsem prostě sobecká mrcha.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.