Čápi s mákem - Uvařili za pět milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čápi s mákem - Uvařili za pět milionů!

Roztančená partička kuchařů Čápů s mákem. Za málo peněz vytvořili hodně muziky.
Roztančená partička kuchařů Čápů s mákem. Za málo peněz vytvořili hodně muziky. (TV Prima, Marek Pátek, Martin Hykl)

Bizarní kuchařská show televize Prima natočená v koprodukci se slovenskou JoJ dokázala za málo peněz vyprodukovat hodně muziky! Přestože středeční díl s Ivetou Bartošovou (44) sledovalo v cílové skupině 15+ »jen« osm set tisíc diváků a první z castingů konkurenční Talentmanie na Nově zhruba milion tři sta tisíc lidí, Nově vítězství hořkne..

..

Stačí porovnat náklady – zatímco Nova do Talentmanie investovala 141 milionů, Primě na »Čápy« stačil zlomek – pouhých pět milionů! Nova se samozřejmě může utěšovat tím, že Talentmania je projekt na několik měsíců a Čápi s mákem trvali jen týden a dnes končí. Diváka však zajímá jen konkrétní výsledek a v přímém souboji kuchařská show Primy obstála se ctí. Svůj cíl – odlákat Nově co nejvíce diváků – splnila. Jestli bude stejně konkurenceschopným soupeřem pro Novu i její přímý rival Česko Slovensko má talent, který stál Primu majlant, se teprve ukáže.

Na Primě však dílčí vítězství slaví. „Na to, jak levná ta kuchařská soutěž byla, a na to, že od nápadu po realizaci neuplynul ani týden, si je k čemu gratulovat,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Primy s tím, že náklady si navíc televize dělila se slovenskou protistranou. „Jeden díl stál průměrně milion korun. Samozřejmě třeba první díl, kde se letělo soukromým tryskáčem za několik set tisíc do Košic, byl dražší než ten poslední, kdy se vařilo v chalupě za Prahou. Mluvím o průměrné ceně,“ dodává zdroj. Primě tak nakonec na Čápy stačilo jen dva a půl milionu.

I když to na první pohled vypadá, že šlo o nenáročnou akci, štáb to prožíval jinak. „Každý den bylo v terénu až pět štábů, přesuny a cílová místa se řešily z minuty na minutu a ráno ještě nebylo jisté, co se bude dít večer,“ popisuje zdroj z natáčení.

Už teď se v kuloárech špitá, že svůj úspěch s Čápy chtějí na Primě zopakovat. Už se intenzivně jedná o pokračování, které by se na obrazovkách mohlo objevit na Vánoce!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.