Tajemná smrtka - Tohle je její pravá tvář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemná smrtka - Tohle je její pravá tvář!

Tajemná smrtka z Talentmanie.
Tajemná smrtka z Talentmanie. (www.rockstar.dj)

Když se ve středu na televizních obrazovkách v talentové show televize Nova a Markíza Talentmania objevila tančící smrtka – dvacetiletý Dominik Thurza, všichni u svých obrazovek netrpělivě čekali na jeho odhalení. Bohužel se nedočkali!

„Nebojím se odhalení, jsem docela fešák, ale zatím se neodhalím,“ nechal televizní diváky napjaté Thurza. Reportérům deníku Aha! se ale podařilo jeho pravou identitu vypátrat.

A nejedná se o žádného dvacetiletého Dominika Thurzu! Pod maskou smrtky se ve skutečnosti skrýval sedmadvacetiletý Dominik Turza alias DJ Rockstar z Prahy. „Popletli to. Nevím, jestli to udělali schválně, nebo ne, ale dost mě to naštvalo,“ svěřil se deníku Aha! Turza.

Ačkoliv není mediálně známý, s showbyznysem má zkušenosti. „Před lety jsem uspěl v mezinárodním konkurzu pro světoznámou cirkusovou společnost Cirque du Soleil. Poté následovaly dvě pracovní nabídky v souboru na turné po Jižní Americe a v souboru v Las Vegas,“ svěřil se povoláním diskžokej, který ale nejraději vymýšlí vlastní autorská hudebně animovaná představení.

„V posledních letech se objevuji jako performer, nikdo mě ale nepozná, protože jsem většinou zamaskovaný,“ směje se Turza, který však deníku Aha! svou tvář ukázal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.