Dnes jde k plotně Iveta, má »uvařit« Talentmanii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dnes jde k plotně Iveta, má »uvařit« Talentmanii!

Iveta hostům navařit nemohla, doma prý nic nemá.
Iveta hostům navařit nemohla, doma prý nic nemá. (TV Prima)

Dnes se bude lámat chleba! Už večer se totiž na obrazovkách televize Prima (20.00 h) postaví k plotně v kuchařské show Čápi s mákem kontroverzní zpěvačka Iveta Bartošová (44)! V tentýž okamžik bude ale na konkurenční Nově startovat pětidenní maraton sestřihů toho nejlepšího z konkurzu Talentmanie.

Ten z pořadů, který dnes ve sledovanosti zvítězí, předurčí podzimní nadvládu jedné ze dvou televizí a jejich stěžejních talentových formátů. Proti Nově je ale kuchtící Iveta s psychickými problémy těžkým kalibrem. Iveta s kamerou za zády totiž prý prozradila spoustu intimností ze svého života.

Proč ale hostům nevařila doma? Přestože se všichni těšili k Ivetě, zpěvačka si to s pozváním rozmyslela. Doma prý nemá nic – chyběly skříně, hrnce, příbory, dokonce i oblečení. Na celou věc nechtěla vzpomínat, souvisí to prý s jejím manželem Jiřím Pomejem, jehož jméno nechtěla ani vyslovit.

A co stálo za rozpoutáním konfliktu mezi zpěvačkami Ivetou Bartošovou a Evou Mázikovou? Byl to Ivetin palec v polévce při servírování nebo její »pěvecké umění«? To už se dozvíte dnes večer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.