Muž, který si »řezal« tělo: Vyhodili ho! A teď ho berou zpět... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Muž, který si »řezal« tělo: Vyhodili ho! A teď ho berou zpět...

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Prima, reprofoto ČT)

Zpěvačka Lucie Bílá (44) ukázala moc, jakou vládne nad českým showbyznysem! Během nedělního záznamu talentové show Česko Slovensko má talent sice vyhodila iluzionistu Aleše Rozsývala, ale teď ho chce v soutěži zpět!

„Ozvali se mi z produkce, že se mám zúčastnit Velkého třesku (speciální postupové kolo »Talentu« – pozn. red.) v Bratislavě. Nevím, co se stalo, ale mám z toho velkou radost. Tak nyní vymýšlím dvouminutovou show, abych opět nevyděsil paní Bílou, neznechutil Jara Slávika a panu Krausovi to snad vysvětlím. Jinak mě slova paní Bílé, že do soutěže patřím, potěšila,“ svěřil se deníku Aha! Rozsýval, který má opravdu co nabídnout.

V show předvedl manipulaci s lidským strachem, když se před porotou řezal do rukou, jazyka, »uřízl si« kus nosu a propichoval části svého těla.Štěstí v televizi nezkoušel poprvé – objevil se i ve Dni D v České televizi. „Tam mi řekli, že během krize podobné projekty nikdo nezasponzoruje. Byl jsem z toho dost zklamaný,“ dodal.

Aleš Rozsýval během vystoupení v Česko Slovensko má talent.

Štěstí už pokoušel i ve Dni D, který vysílá Česká televize.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.