Muže Roku 2010 Jan Hájek: Trpěl jako zvíře! Hrozil kolaps… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muže Roku 2010 Jan Hájek: Trpěl jako zvíře! Hrozil kolaps…

Kvůli titulu Muž roku trpěl Jan Hájek po celý večer jako zvíře.
Kvůli titulu Muž roku trpěl Jan Hájek po celý večer jako zvíře. (Muž roku)

Krasavec Jan Hájek (29) na pátečním finále soutěže Muž roku potvrdil roli favorita – vyhrál téměř všechny dílčí ceny a stal se novým 11. Mužem roku po Martinu Zachovi (24), kterého po loňském finále postihl úraz, po němž ochrnul na většinu těla. Ani tentokrát se však finále neobešlo bez velkého drama…

Poté, co Jan Hájek havaroval se svou motorkou ještě před finále prestižní soutěže Muž roku, začalo se mluvit o tom, že je celá soutěž prokletá. To ale novopečný vítěz soutěže za Česko odmítá. Kvůli naštípnutým obratlům - následku nehody - nebylo sice jasné, jestli se finále vůbec zúčastní, Honza ale zabojoval. „Bylo to už moc rozjeté, abych se toho dokázal vzdát, navíc bych nemohl zklamat jedenáctiletou tanečnici, s níž jsem tančil hip-hop, naši volnou disciplínu,“ vysvětlil.

Účast na finále si ale vybrala tvrdou daň v podobě krutých bolestí, které ho sužovaly po celou dobu. „Cítil jsem se fakt hrozně, chvílemi jsem mylslel, že už to nezvládnu. Strašili mě dokonce s tím, že bych mohl ochrnout, ale naštěstí všechno dobře dopadlo. Hodně mi pomohly i prášky na bolest,“ řekl Ahaonline.cz Hájek těsně po triumfu v soutěži.

Chuť do života má zjevně i loňský Muž roku Martin Zach. Ten se poprvé ukázal ve společnosti se svou osmnáctiletou přítelkyni Nikolu, která si zatím snaží zvykat na velkou popularitu svého partnera. „Tak jde to těžko, ale to se poddá,“ usmíval se Martin.

To Honza Hájek, jak na sebe prozradil, přítelkyni nemá, ovšm namísto balení holek se teď bude věnovat přípravě na prestižní mezinárodní soutěž Manhunt International na Tchaj-wanu, kam odletí v listopadu a kde bude reprezentovat české barvy. Do indonéské Jakarty se už v říjnu vydají bojovat na soutěž Mister International Jan Pochobradský, který se umístil v superfinále jako druhý Čech, a vítěz za Slovenskou republiku Adam Barabáš.

Zleva: Muž roku Jan Hájek, 2. superfinalista Jan Pochobradský, David Novotný - organizátor soutěže, Muž roku pro SR Adam Barabáš.

Martin Zach se poprvé ve společnosti ukázal s přítelkyní Nikolou.

ČTĚTE TAKÉ:

Ochrnutý Muž roku Martin Zach: Dře 6 hodin denně!

Ochrnutý Muž roku Zach poprvé na molu: Našel si přítelkyni!

Další tragédie v Muži roku - Finalista se rozbil na motorce!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.