VIDEO Manželka slovenské fotbalové hvězdy Patrícia Vitteková: Manželovi složila za odměnu píseň, on jí teď koupí byt za 15 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Manželka slovenské fotbalové hvězdy Patrícia Vitteková: Manželovi složila za odměnu píseň, on jí teď koupí byt za 15 milionů!

Fotografie
Fotografie (internal)

Slovenská zpěvačka Patrícia Vitteková (30) se po dobu Mistrovství světa ve fotbale proměnila v prvotřídní fanynku a manželovi slibovala všechno možné, jen když pomůže Slovenku získat co nejlepší skóre. A Robert Vittek opravdu zazářil, stal se jedním z nejlepších střelců šampionátu. Ona mu za skvělou reprezentaci složila píseň, on jí teď koupí luxusní byt!

„Plakala jsem, když padl gól, i když je pak nakonec vyřadili. Nezvládla jsem se na to dívat ani v přímém přenose, zápasy jsem si vždycky nahrávala a mohla se na ně koukat až potom. V klidu,“ líčila známá slovenská zpěvačka Patrícia Vitteková, jak silně prožívala účast slovenského národního týmu, v němž hraje její manžel Robert Vittek, na fotbalovém MS. Po jeho velkém úspěchu dokonce naznačovala, že tak, jako po předchozích důležitých zápasech, i letos mu za odměnu povije ke dvou dcerkám ještě třetí dítě. Jak to ale vypadá, Patrícia těhotná není, namísto potomka složila svému choti píseň Nikdy neprestávej.

Tu už vidělo a poslechlo si na serveru youtube přes 52 tisíc lidí a číslo stále roste. Toto romantické gesto ovšem nezůstává u Roberta bez odezvy. Koupí manželce byt přímo v centru Prahy! Přestože žijí všichni v Turecku, kde Vittek hraje, krásná zpěvačka chce totiž začít svoji kariéru budovat i v Česku. Tady původně po boku Michala Davida začala. A k tomu bude potřebovat nějaké to pěkné bydlení.

Podle dobře informovaného zdroje dárek v podobě bytu své drahé polovičce vybírá slovenská fotbalová star v Pařížské, nejluxusnější ulici české metropole. Odhadovaná cena, kterou za byt zaplatí, 15 milionů. Ve skutečnosti ho ale takové bydlení může přijít ještě mnohem dráž – Pařížská je rovněž centrem butiků těch nejluxusnějších světových značek, kde bude Patrície jistě ráda stálou zákaznicí.

Patrícia není milovnicí jen luxusního bydlení, ale i luxusních šperků z dílny ALO diamonds v hodnotě šplhající se k milionovým hodnotám.

ČTĚTE TAKÉ:

Největší hvězda mistrovství? Slovák Vittek!

Odměna? Patricia (31), manželka Róberta Vitteka, svému muži nabízí... Sex mezi opicemi!

Konec pohádky! Fotbalisty Slovenska vyhnali z mistrovství světa »Létající Holanďané« v čele s Arjenem Robbenem! PoROB(B)ENi!

Taťána Kuchařová s přítelem povečeřela přímo na jevišti Opery. Manželé Donutilovi s nimi. Známe jejich menu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.