Největší veletrh módy - Kupte si podprsenku Mašlíkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Největší veletrh módy - Kupte si podprsenku Mašlíkové

PODPRSENKA HANKY MAŠLÍKOVÉ
PODPRSENKA HANKY MAŠLÍKOVÉ (pro Aha! – Igor Zehl)

Brněnské výstaviště ožilo veletrhem módy a obuvi Styl a Kabo. Na návštěvníky čekají trendy pro jaro a léto 2011 a představí se na 780 oděvních značek. Letos je navíc veletrh zaměřen hlavně na módu pro baculky. Veletrh potrvá do zítřka.

..

PODPRSENKA HANKY MAŠLÍKOVÉ

Prsatá modelka Hanka Mašlíková by si na veletrhu také vybrala, ačkoliv spodní prádlo obvykle nakupuje v zahraničí. Nafotila totiž kalendář v prádle české značky. A pozor! Hanka se chlubí bujným poprsím číslo 5! Podprsenku, jakou má modelka, si můžete pořídit nejvýše za tisíc korun.

ČERNÉ SEXY PRÁDÉLKO

Zvláště pány potěší pohled na modelky v luxusním černém prádle a svůdných punčochách.

KABELKA Z KRAJTY

Velkým lákadlem jsou pro všechny ženy luxusní kabelky z kůže nebezpečné krajty mřížkované. Jsou vytvořeny italskými návrháři a ručně šité v Indonésii, kde se krajty chovají na farmách. Za hadí kabelku dáte zhruba 35 tisíc korun. Hadí kůže podle výrobce dlouho vydrží a navíc odbourává stres!

KROKODÝLÍ TALISMAN

Krokodýlí kůži vystavuje jeden z prodejců přímo na stánku. Zpočátku mu přinášela jen smůlu, protože ve vitríně obchodu vzbuzovala nelibost kolemjdoucích a úřady neustále pátraly po tom, zda krokodýl nebyl upytlačen. Dnes naopak majitelům údajně nosí štěstí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.