Michaela Maláčová: Tajně se provdala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michaela Maláčová: Tajně se provdala!

Fotografie
Fotografie (internal)

Michaela Maláčová (39) stvrdila vztah s miliardářem Jiřím Bakalou (49) sňatkem! „Je to tak, vzali se,“ potvrdila mluvčí páru Dita Fuchsová. Zpráva o tajné veselce vyšla najevo v ten samý den, kdy Maláčová slavila další úspěch – její Česká Miss Jitka Válková se dostala mezi 15 nejkrásnějších dívek na Miss Universe!

„Vzali se už před prázdninami, více si paní Maláčová nepřeje zveřejňovat,“ dodává Fuchsová. Svatba Maláčové s Bakalou zřejmě proběhla ve Švýcarsku, kde žijí i se svými třemi dětmi – Aronem (2), Aramem (1) a dcerou Anabelou (4).

„To je opožděná informace, bylo to před dvěma měsíci. Manželům jsem jen poblahopřál k sňatku, ale osobně jsem se svatby nezúčastnil,“ vyjádřil se k veselce ministr zahraničí Karel Schwarzenberg (72), který patří k blízkým přátelům páru.

Už loni ředitelka České Miss hovořila o tom, že svatba s jedním z nejbohatších mužů světa je na spadnutí. Prvním manželem Maláčové byl Švýcar Remo Karpf, se kterým se krátce po svatbě rozvedla.

Úspěchy slaví Miss Československo z roku 1991 nejen v rodinném životě, ale i v profesní sféře. Vítězka její soutěže Česká Miss Jitka Válková (18) se totiž dostala mezi patnáctku nejkrásnějších dívek vesmíru. Vyhlašování proběhlo včera v americkém Las Vegas po páté hodině ranní středoevropského času.

Do patnáctky finalistek Miss Universe se dostala i Češka Jitka Válková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.