Hřích Angeliny Jolie - Nahá na drogovém večírku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hřích Angeliny Jolie - Nahá na drogovém večírku!

Jolie ve 24 letech pózovala fotografovi jako ďábelská mrcha i sexuální otrokyně v jednom.
Jolie ve 24 letech pózovala fotografovi jako ďábelská mrcha i sexuální otrokyně v jednom. (Isifa.com, ČTK)

Hříchy mládí se nám všem občas vrátí jako bumerang. A jeden takový bumerang právě trefil silou blesku hollywoodskou herečku Angelinu Jolie (35). Před 11 lety totiž nynější máma šesti dětí byla pěkná divoška! S oblibou se účastnila dlouhých večírků, na nichž nechyběly sex, drogy ani alkohol.

Světlo světa spatřily erotické snímky, na kterých odhaluje nejen ňadro, ale i to, co v pozdějších letech nazývala svým perverzním obdobím. Angelina tehdy ještě nebyla zdaleka tak slavná jako dnes, a tak si mohla dovolit i trošku pikantnější druh zábavy. Odhalená a s cigaretou v ústech svůdně pózovala na gauči s koženým opaskem kolem krku jako sexuální otrokyně. Jen bradavky si přelepila, aby alespoň něco zůstalo zahaleno.

Fotografie se nyní objevily v jejím neautorizovaném životopise od Andrewa Mortona. Hereččin přítel Brad Pitt (46) jejich kvalitu zatím neohodnotil, ale jelikož zobrazené tělo důvěrně zná, může zkoumat, jakým prošlo za těch 11 let vývojem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.