Děsivé tajemství Gavriely: Potratila v letadle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děsivé tajemství Gavriely: Potratila v letadle!

Fotografie
Fotografie (internal)

Bývalá modelka Martina Gavriely (32) skrývala před světem děsivé tajemství! Až teď se moderátorka VIP zpráv svěřila, že předtím, než se stala matkou Jessiky (8) a Antonia (7), přišla za dramatických okolností o dítě!

V té době Gavriely pendlovala mezi Českem a Izraelem, kde se s manželem Ariem seznámila. „Hodně jsme v tu dobu cestovali. Byla jsem tehdy v šestém měsíci a na palubě letadla se mi udělalo špatně. Když jsem pak v Česku šla na kontrolu ke svému gynekologovi, oznámil mi, že je dítě mrtvé a musím co nejdřív na operaci,“ řekla deníku Aha! moderátorka.

„Nevěděla jsem pohlaví dítěte, ani jméno jsme ještě neměli vybrané. Dlouho jsem se z toho vzpamatovávala, i když mě lékaři ujišťovali, že se to stává,“ dodala. Od té doby je navíc pověrčivá. „Den předtím jsem koupila dětskou autosedačku – a pak se to stalo. Potom jsem si už dávala pozor a věci pro děti nakupovala, až když se narodily,“ dodala Gavriely.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.