»Těhotný« Zounar ujížděl na slivovici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Těhotný« Zounar ujížděl na slivovici!

Eva Aichmajerová, »těhotný« Martin Zounar i Patrik Hezucký si svou valašskou misi pořádně užili.
Eva Aichmajerová, »těhotný« Martin Zounar i Patrik Hezucký si svou valašskou misi pořádně užili. (: Jan HÁJEK)

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Fotbalové klání Gastromedia cup, kde se utkala mužstva známých osobností a vyhlášených restaurací, moderoval herec Martin Zounar (38) a Eva Aichmajerová (27). Právě »podpantoflák« ze seriálu Rodinná pouta Zounar se nenechal zahanbit a ochutnával slivovici.

Fotbalové klání Gastromedia cup, kde se utkala mužstva známých osobností a vyhlášených restaurací, moderoval herec Martin Zounar (38) a Eva Aichmajerová (27). Právě »podpantoflák« ze seriálu Rodinná pouta Zounar se nenechal zahanbit a ochutnával slivovici. „Jsem převážně abstinent, ale pivečku a slivovici se občas neubráním,“ smál se sympatický moderátor. A obracel do sebe panáky pravé valašské medicíny! Pak si v brance strčil pod tričko míč s tím, že je těhotný.

V čele mužstva televize Prima se objevil třeba moderátor Vlasta Korec nebo Ota Balage, Novu zastupoval sporťák Pavel Poulíček a neohrožený cvičitel David Huf. A právě Nova obsadila nejlepší »televizní« umístění na bronzové příčce. Vítězem celého turnaje se stala vyhlášená restaurace La Fabrique a její tým očividně neskrýval radost.

Moderátoři fotbalového utkání Zounar a Aichmajerová se skvěle bavili i po skončení »oficialit«. Eva poslouchala skupinu BSP a Uwu s Lucasem a Martin Zounar ochutnával svou oblíbenou slivovičku. „Takhle skvěle jsem se dlouho nebavila. Vydržela jsem až do rána, protože na Moravě jsou fakt výborný akce. Valašsko znám z vyprávění mého kamaráda, Roberta N., ale netušila jsem, že je to tak nádherné město, které jsem si prošla celé pěšky, a že se tu tak suprově paří,“ konstatovala sexbomba Aichmajerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.