Herci Sean Penn a Robin Wright - Konečně rozvedeni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herci Sean Penn a Robin Wright - Konečně rozvedeni!

Fotografie
Fotografie (internal)

Že jim to ale trvalo. Rozvedem se – nerozvedem se, takhle vypadalo poslední dobou manželství hereckého páru Seana Penna se a Robin Wright. Teď už ale za svým třináctiletým manželstvím udělali definitivní tečku.

Oscarový herec Sean Penn a jeho kolegyně Robin Wright jsou konečně oficiálně rozvedeni. Minulé léto herečka podala žádost o rozvod. V pořadí třetí žádost již nestáhli. Dvojice se podle agentury DPA dohodla na rozdělení majetku a na péči o sedmnáctiletého syna Hoppera Jacka a devatenáctiletou dceru Dylan.

Těžkou krizi prožil pár již na konci roku 2007. Wright tehdy ale prohlásila, že se s manželem usmířila a že žádost o rozvod stáhla. Loni v dubnu podal žádost o rozvod Penn, ale o měsíc později ji nechal opět padnout.

Devětačtyřicetiletý Penn je držitelem Oscara za nejlepší hlavní mužskou roli ve filmech Tajemná řeka (2003) a Milk (2008). Je znám ale také svou prchlivou povahou, má za sebou několik střetů s paparazzi. Letos v květnu ho americký soud odsoudil ke třem letům podmíněně za loňské napadení fotografa. Soudce mu uložil také veřejně prospěšné práce a účast v kursech ke zvládání návalů vzteku.

Wright znají diváci hlavně z romantického filmu Vzkaz v láhvi (1999).

Čtěte také:

Herec Sean Penn: Mlátil Madonnu, teď zkopal muže!

Největší pokrytci Hollywoodu: Hrajou si na světce, a přitom…

S Madonnou v posteli

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.