Kajínka přivedli na premiéru v poutech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kajínka přivedli na premiéru v poutech!

Punc opravdovosti dodávala dvojníkovi zásahovka, která ho vedla v poutech.
Punc opravdovosti dodávala dvojníkovi zásahovka, která ho vedla v poutech. (Aha! – Petr Novotný)

Na premiéře dlouho očekávaného filmu o odsouzeném Jiřím Kajínkovi (49) se sice s přítomností vězně moc nepočítalo. Včera ale ostraha do kinosálu přivedla šedovlasého trestance…

Ani na naléhání režiséra snímku Petra Jákla (36) ale skutečnému Kajínkovi nedovolili jít se podívat na svůj zfilmovaný životní příběh, místo něho tak alespoň dorazil dvojník. Na premiéře se mihly i další hvězdy snímku – Tatiana Vilhelmová (32), Michal Dlouhý i s manželkou a hlavní protagonista Konstantin Lavroněnko (49). Přišla i Alice Bendová (36), která si s ním zahrála v drsné erotické scéně, ačkoliv se jinak projekcím vyhýbá.

Problém nastal jen se stovkami lidí, kteří se drali do sálu. „Pozvali jsme tisícovku lidí, ale obvykle třicet procent nepřijde. Tady jsme se trochu přepočítali,“ řekl otec režiséra Petr Jákl starší. Drama vzniklo také, když se ozval hlas Marka Vašuta (50). „Kde jsou lístky pro moji matku!“ rozčiloval se herec a nedal pokoj, dokud maminku neusadil do židle.

Premiéra roku - Filmový Kajínek Lavroněnko: Chtěl jsem sex s Vilhelmovou

Skutečný Kajínek film neuvidí - Věznice si to nepřeje!

Václav Noid Bárta - Obdivoval svaly Lavroněnka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.