Polonahá Martha Issová a Jakub Prachař v Řecku - Kubo, a na co má talent Martha? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Polonahá Martha Issová a Jakub Prachař v Řecku - Kubo, a na co má talent Martha?

Za hranicemi Česka, u moře, ostych slavných mizí, herečka Martha Issová v Řecku běhala nahoře bez!
Za hranicemi Česka, u moře, ostych slavných mizí, herečka Martha Issová v Řecku běhala nahoře bez! (Aha – Martin Hykl, ara)

Moderátor připravované show televize Prima Česko Slovensko má talent Jakub Prachař (26) má plné ruce nejen práce s přípravou soutěže, ale své partnerky, herečky Marthy Issové (29)! Čtenáři deníku Aha! je potkali v řeckém letovisku Faliraki na ostrově Rhodos, kde mladí milenci dováděli ve vlnách!

Společnost jim dělal Prachařův kamarád z kapely Nightwork Vojta Dyk (25) s přítelkyní Markétou, naopak chyběl horní díl plavek Issové!

„Prachařovi to ale vůbec nevadilo, naopak! Kdy mohl, neustále se své partnerky dotýkal a do jejího hrudníku často a rád zabořil i obličej. Evidentně je to »horňák«,“ popisuje sexuální dovádění mladých talentů očitý svědek.

Na Rhodosu však nebyli kluci z Nightworku na dovolené, minulý pátek tam měli i koncert v místním klubu Golem, kde často hrají pro české turisty známé kapely z Česka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.