Zabili Marilyn mafiáni?! Nová fakta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zabili Marilyn mafiáni?! Nová fakta!

Milovala život, ale její alkoholem unavená mysl nerozeznala nebezpečí. Zabila Marilyn mafie, aby ochránila Kennedyho klan?
Milovala život, ale její alkoholem unavená mysl nerozeznala nebezpečí. Zabila Marilyn mafie, aby ochránila Kennedyho klan? (ČTK/AP)

Záhadná sanitka, kroužící helikoptéra, údajná návštěva prezidentova bratra a dodnes nezjištěná žena, křičící: „Vrazi!“ To vše se dělo v sobotu 4. srpna 1962 u domu Marilyn Monroe (†36) v kalifornském Brentwoodu.

Druhý den ráno byla herečka nalezena mrtva a za příčinu smrti bylo označeno předávkování léky. Ale byla to opravdu nehoda, nebo sebevražda? Až teď – po dlouhých 48 letech – promluvil pianista Buddy Greco (83). Odhalil, že Marilyn strávila víkend před smrtí v mafi ánském středisku v Lake Tahoe. Podle Greca ji tam pozval zpěvák Frank Sinatra (†82), známý napojením na mafi i, aby jí vysvětlil, že »moc mluví«.

Marilyn chtěla, aby se prezidentův bratr Robert Kennedy (†42) kvůli ní rozvedl, jinak svolá tiskovou konferenci a odhalí jejich poměr. „Na co, do prdele, čumíš,“ řvala opilá Marilyn na Sinatru, což si vyložil jako odmítnutí svých návrhů. Podle Greca si tím podepsala rozsudek smrti.

Frank Sinatra se marně snažil herečku přemluvit, aby mlčela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.