Český NEJ rybář Jakub Vágner jde do slavné americké talkshow! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Český NEJ rybář Jakub Vágner jde do slavné americké talkshow!

Jakub Vágner bude hostem v americké talkshow.
Jakub Vágner bude hostem v americké talkshow.

Sláva držitele nejrůznějších oficiálních i neoficiálních rybářských rekordů Jakuba Vágnera (27) sahá daleko za hranice Česka. Dnes večer totiž bude hostem v jedné z nejprestižnějších amerických talkshow.

Rybář světové úrovně, syn skladatele Karla Vágnera, bude jedním z hostů populárního pořadu americké stanice NBC Tonight Show with Jay Leno. Usedne v televizním studiu do pohovky, na které si před ním hověla například Jennifer Aniston, Michael Jackson, Rihanna nebo prezident USA Barack Obama.

Účinkováním v této talkshow bude Jakub propagovat svůj nový pořad na kanálu Nation Geographic Fish Warrior, který se začal v Americe vysílat toto pondělí. V něm představí nové rybolovy v Amazonii, při nichž se vydává hluboko do pralesa na lov arapaimy gigas a opět překonává několik svých loveckých rekordů. Ani čeští diváci nepřijdou zkrátka. V Česku vysílaný kanál National Geogprahic plánuje v blízké době vysílání těchto nových pořadů, které byly premiérově odvysílány v USA.

ČTĚTE TAKÉ:

Televizní rybář Vágner - Anakondu ulovil rukama!

Český rybář chytil lidožravého sumce! Obluda váží 75 kg!

Syn Karla Vágnera Jakub Vágner: Jde mu v Mongolsku o život!

Jakub Vágner - Chytil obřího sumce

Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.