Taťána Kuchařová: Národe, sbohem! Stěhuje se do Ameriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Taťána Kuchařová: Národe, sbohem! Stěhuje se do Ameriky!

Taťána Kuchařová se po rozchodu s Milanem Richterem natrvalo odstěhovala do USA.
Taťána Kuchařová se po rozchodu s Milanem Richterem natrvalo odstěhovala do USA. (Aha! – Marek Pátek, Zink magazine/Michael Donovan)

Zatímco v minulosti jezdila Miss World Taťána Kuchařová (22) za prací do New Yorku, v současné době se situace obrátila a ona se jen občas zastaví v Čechách. Vždyť už prakticky žije v USA, kde se také poznala se svým přítelem Lanem Carlsonem, jenž se v Americe živí jako model.

Zrovna v těchto dnech ale Táňu čeká v Česku velmi lukrativní kšeft – bude fotit kalendář, kdy jen náklady na produkci se pohybují okolo milionu korun. A to tentokrát štáb kvůli focení nevyjíždí za exotikou, ale budou brouzdat českou kotlinou.

„Velmi se těším na spolupráci na tomto projektu. Nejen proto, že celý tým je složen z profesionálů. Moc se mi líbí i celý koncept kalendáře. S Markem Musilem jsme přátelé, je to vynikající fotograf, ke kterému mám důvěru, a to je při každém focení velmi důležité,“ říká Taťána Kuchařová.

Jedno je jisté, nový kalendář s Taťánou bude zatraceně sexy!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.