Exkluzivní foto z Bulharska! Dara Rolins devět dnů po nehodě: Zhubla o sedm kil! Poprvé usnula bez prášků... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Exkluzivní foto z Bulharska! Dara Rolins devět dnů po nehodě: Zhubla o sedm kil! Poprvé usnula bez prášků...

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Dara Rolins (37) se ve svém bulharském úkrytu dává pomalu dohromady. Z noci na sobotu poprvé lépe spala. I tak jí ale rozhodně není do zpěvu. Od 10. července, kdy se tragická nehoda, při níž zahynul motocyklista Jiří Rotrekl (†63), stále nemůže pozřít ani sousto. Zhubla už o sedm kilogramů.

Zdrcená zpěvačka je v Bulharsku s dcerou Laurou (2). Doprovod jí dělá manažerka Eva Skallová se svojí Charlottkou (2). Vzpomínky na hrůznou událost, zlostí se zalykající pozůstalí, ale i obava z toho, co bude dál – to všechno si na psychickém stavu Dary Rolins vybírá daň. Není divu, že v posledních dnech bez prášků na spaní nezamhouřila oko.

„Trpí jako zvíře, stále na to musí myslet. Prášky byly nutnost, jinak by se vůbec nevyspala. Ale v noci na neděli poprvé usnula bez nich. Jen doufáme, že se jí co nejdřív vrátí chuť k jídlu, protože od té tragédie šíleně zhubla,“ řekl deníku Aha! zdroj z Dařina okolí.

Bolavá duše přitom není to jediné, co Daru v těchto dnech trápí! Čtenář, který ji v jejím bulharském úkrytu vypátral, přišel s dalším šokujícím tvrzením. „Zpěvačka má na levém stehně velkou modřinu. Možná je to následek té ošklivé nehody,“ řekl deníku Aha! pozorný čtenář, jehož pozornosti zpěvačka neunikla.

Dara Rolins odpočívá na lehátku.

Úsměv na její tváři se neobjeví ani při posezení s přáteli.

Na snímcích je jasně vidět, jak moc Dara zhubla.

V popředí jedna z chův, které jsou v Bulharsku s Darou.

Její dvouletá dcera Laura.

Odborník varuje: Tohle všechno hrozí!

Léky na spaní a proti úzkostem se mohou stát nebezpečnou drogou. „Po alkoholu patří k nejčastěji zneužívaným návykovým látkám. Tablety ze skupiny benzodiazepinů jako rohypnol, diazepam či lexaurin mohou způsobit silnou závislost. Postupné navyšování dávek vede v extrémních případech k deliriu a smrti. Stejně jako alkoholici potřebují stále udržovat hladinku, tak svou drogu potřebují i závislí na lécích,“ upozornil MUDr. Václav Dvořák, primář ženského oddělení léčby závislostí z bohnické psychiatrické léčebny.

Problémy se závislostí na lékařem předepisovaných lécích mají častěji ženy a starší lidé. Mnohdy si závislost ani neuvědomují a problémy nastanou až ve chvíli, kdy nemají k droze přístup.

MUDr. Václav Dvořák, primář ženského oddělení léčby závislostí z bohnické psychiatrické léčebny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.