Langerová a milenka: Definitivní konec lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Langerová a milenka: Definitivní konec lásky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Aneta Langerová (23) se po šestiletém vztahu rozešla se svou přítelkyní, šéfkou hudebního vydavatelství Ivou Milerovou (39)!

„Iva je z toho hrozně nešťastná. Aneta už má navíc novou přítelkyni,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zpěvaččina okolí. Tento rozchod ale není jejich první. Svůj vztah už jednou ukončily, respektive přerušily, před dvěma lety, kdy Aneta tvořila svou poslední desku JSEM.

„Ano, byla to krize, kdy odbyl čtvrtý rok našeho vztahu. Objevily se nějaké věci, které nás na chvíli rozpojily. Ale ta pauza nás zase posunula strašně kupředu. Na mém albu jsou zaznamenané ty deprese. Ty noční stavy, kdy se člověk učí na maturitu a nechce udělat maturitu, jen chce být zase s tím, koho má rád a miluje ho. Teď už jsem ale zase moc šťastná,“ řekla Aneta nedávno v rozhovoru pro deník Aha!. Štěstí jim však, zdá se, nevydrželo dlouho a nyní je i podle jejich okolí jejich lásce naprostý konec.

Iva Milerová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.