Vtipné svatební oznámení: Milionář na kolenou a s růžemi v zubech! Tajná veselka Bárty & Klasnové... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vtipné svatební oznámení: Milionář na kolenou a s růžemi v zubech! Tajná veselka Bárty & Klasnové...

Bárta s Klasnovou tvoří krásný pár.
Bárta s Klasnovou tvoří krásný pár. (Aha! – Martin Pekárek, CzechTourism, ara)

Událostí číslo jedna tohoto víkendu na politickém nebi byla utajená svatba budoucího ministra dopravy a místopředsedkyně Poslanecké sněmovny. Kráska Kateřina Klasnová (33) a úspěšný podnikatel Vít Bárta (36), oba Věci veřejné (VV), si uspořádali velkolepou historickou svatbu na luxusním zámku Mcely na Nymbursku. Mezi stovkou hostů nechyběl předseda VV Radek John.

Po dlouholetém vztahu odměnil jeden z nejbohatších budoucích členů vlády milovanou ženu pohádkovou svatbou. Na hostině v zámecké zahradě byste našli jen to nejvybranější z jídla i pití, obřad »hlídala« stráž v dobových uniformách, sňatek byl posvěcen střelbou z dobových děl a zamilovaní novomanželé nezapomněli ani na bílé holubice, které vypustili na svobodu.

Hodně netradičním dárkem byl výlet helikoptérou, která přistála na nedalekém fotbalovém hřišti. Mohlo by se zdát, že snaživí političtí nováčci i při takto významné události přistoupili na vzájemný kompromis. Vít Bárta se ženil bez saka a Kateřina Klasnová si ponechala své dívčí příjmení.

Kliknutím zvětšete

Luxusní prostředí zámku Mcely, kde se obřad odehrál.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.