Cartier na Pražském hradě: Ztrhaná Bellucci odbíhala kojit! Zato české celebrity zářily se svými šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Cartier na Pražském hradě: Ztrhaná Bellucci odbíhala kojit! Zato české celebrity zářily se svými šaty!

Monica s měsíční dcerou Léonií.
Monica s měsíční dcerou Léonií. (Aha! – Marek Pátek, showpix.cz)

Slavnostní galavečer spojený s výstavou klenotů značky Cartier na Pražském hradě ozdobil výběr českých celebrit, převážně dam zvědavých na slavnou herečku italského původu Monicu Bellucci (45)! Ta do Prahy dorazila i s měsíční dcerou Léonií, která dala krásce a organizátorům večeře pořádně zabrat!

„Měla jsem tu čest sedět s Monikou Bellucci u stolu a reprezentovat Českou i Slovenskou republiku. Monica je velmi distingovaná dáma. Bohužel přijela se čtyřtýdenním miminkem a byla dost unavená,“ popsala deníku Aha! honosnou recepci modelka Andrea Verešová (30).

„Obdivuji ji, že se teprve čtyři týdny po porodu vydala na takovou cestu, ale naštěstí to zvládla. To miminko ale trochu plakalo, chvílemi tak, že se jeho pláč rozléhal po Hradě a přehlušil i houslistu. Monica neustále odbíhala miminko kojit, možná čtyřikrát nebo pětkrát. Muselo to pro ni být náročné. Dostala i pozvánku na závěrečný večírek karlovarského festivalu, ale odmítla, to už by prý na ni bylo moc...“ dodává modelka, která má sama doma malé děti. Bellucci se v Praze zdržela necelý den, včera po poledni se vracela domů do Paříže.

Monica Bellucci. Herečka, která zazářila ve filmech Umučení Krista nebo Malena, dorazila na Pražský hrad s měsíční dcerou Léonií.

Dara Rolins. Od hlavy po paty byla oděna z neprodejné kolekce značky Prada. „Nabídli mi na půjčení asi pět mo-delů, tento vybrala dcera Laura. Prý vypadám jako Popelka,“ smála se Dara.

Ivana Gottová & Zlata Adamovská. Obě dámy dorazily samy. Ivana doma nechala manžela Karla, Zlata po rozvodu s Radkem Johnem na nového partnera čeká.

Simona Krainová. Šaty, pod kterými schovávala těhotenské bříško, měla půjčené od návrhářky Jarky Sedláčkové. K tomu kabelku s krokodýlím motivem Bodega Venetta za 68 tisíc korun. „O Vánocích se nám na-rodí syn Sebastian,“ šla s pravdou ven Krainová.

Andrea Verešová. Na výstavu si odskočila z Karlových Varů, měla šaty ze Španělska od návrháře Manuela Moty, který jí dělal i svatební róbu. Cena: 50 tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.