George Michael: Naboural. Byl opilý?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

George Michael: Naboural. Byl opilý?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvák George Michael má problém. Naboural do obchodu a to zřejmě pod vlivem alkoholu!

Doposud se v Českých médiích psalo o Georgi Michaelovi především v souvislosti s českým prostitutem Zdeňkem Tovarou, který mu dělal společnost na jachtě v Karibiku. Teď je ale situace o hodně vážnější. Podle agentury SITA byl slavný zpěvák zatčen londýnskou policií poté, co naboural do obchodu.

Agentura informuje o tom, že mu policisté nasadili »klepeta«, protože byl podezřelý z neschopnosti řídit vozidlo. V překladu to může znamenat, že Michael řídil pod vlivem omamných látek – alkoholu, nebo dokonce i drog. Jak uvedla v tiskovém prohlášení policie, případ se prošetřuje. Interpreta hitu Faith a dalších ale naštěstí propustili po složení kauce na svobodu. Jen nejspíš znovu přijde o řidičák – ten mu nedávno po dvouletém zákazu řízení vrátili.

Takhle si zpěvák užíval s českým prostitutem Zdeňekm Tovarou.

ČTETE TAKÉ

EXKLUZIVNĚ! Nový milenec zpěváka George Michaela: Je to český prostitut! Ten, kterého věznili na Kubě! EXKLUZIVNĚ! Nový milenec zpěváka George Michaela: Je to český prostitut! Ten, kterého věznili na Kubě!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.