Petr Janda po operaci - Hrozila mu smrt! Lékaři v Říčanech zpěvákův stav podcenili... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr Janda po operaci - Hrozila mu smrt! Lékaři v Říčanech zpěvákův stav podcenili...

Janda musel být převezen do Všeobecní fakultní nemocnice, kde ho okamžitě operovali.
Janda musel být převezen do Všeobecní fakultní nemocnice, kde ho okamžitě operovali. (Aha! – Karel Kopáč)

Zpěvák skupiny Olympic Petr Janda (68) ve středu pendloval mezi nemocnicemi! S akutními bolestmi břicha byl hospitalizován nejdříve v nemocnici v Říčanech u Prahy, tam ale jeho stav prý podcenili, a tak ho manžela Alice nechala převézt do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze! Tam Janda putoval rovnou na sál a na operaci!

Na středeční odpoledne by Petr Janda nejspíše rád zapomněl. Strávil ho totiž v bolestech, od kterých mu nepomohli ani lékaři! Místo okamžité operace jej na první pohotovosti léčili jen kapačkami. „Nejdříve byl hospitalizovaný v nemocnici v Říčanech. Tam Petrův stav ale podcenili, a proto jsme ho převezli do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze,“ postěžovala si deníku Aha! rockerova manželka Alice s tím, že »na Karláku« jejímu zoufalému muži okamžitě operovali žlučník.

Teď je zdravotní stav Jandy stabilizovaný a leží ve třetím patře druhého interního oddělení nemocnice na Karlově náměstí. Lékaři ho střeží jako oko v hlavě. „Měl by být na chirurgii, ale protože má kamarády na interně, byl převezen tam. Nikdo se k němu nedostane,“ svěřil se deníku Aha! jeden z lékařů. „Jeho stav je sice stabilizovaný, ale zatím nemá na návštěvu náladu,“ potvrdil slova kolegy medik z interny. „Petr je už v pořádku. Je po operaci a odpočívá,“ dodává Jandova manželka.

Co se mohlo stát, kdyby manžela převézt a operovat nenechala? Kromě stupňujících se bolestí mohlo dojít i k zánětu žlučníku, pobřišnice a dalších orgánů v břišní dutině, což by ho v krajní situaci mohlo stát život!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.