Pirát Johnny Depp se vrací! Už počtvrté... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pirát Johnny Depp se vrací! Už počtvrté...

Nekonečný seriál se stává z veleúspěšných Pirátů z Karibiku. Začaly přípravy čtvrtého pokračování. O čem budou tentokrát? Kdy se objeví v kinech?

Nekonečný seriál se stává z veleúspěšných Pirátů z Karibiku. Začaly přípravy čtvrtého pokračování. O čem budou tentokrát? Kdy se film objeví v kinech?

V dalším dobrodružství se Jack Sparrow setká s ženou ze své minulosti a nalodí na další bukanýrskou loď a...

Na Sparrowa čeká v novém pokračování nová partnerka zpodobněná Penélope Cruzovou, která ho donutí nastoupit na legendární pirátskou loď Queen Anne''s Revenge. Jejím kapitánem není nikdo jiný než pirát Černovous, kterého si zahraje Ian McShane. Jak Cruzová, tak McShane jsou novými postavami v sérii Pirátů z Karibiku, které zaujmou místo dosavadních „hlavních vedlejších postav“ po boku Johnnyho Deppa - Orlanda Blooma a Keiry Knightleyové.

Bloom má ostatně teď trochu jiné starosti. V pondělí jeho tiskoví mluvčí oznámili, že se třiatřicetiletý herec zasnoubil s Mirandou Kerrovou, modelkou předvádějící mimo jiné spodní prádlo Victoria''s Secret.

Film s názvem Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (Piráti z Karibiku: Na cizích vlnách) by se měl dostat do kin už v květnu příštího roku.


Kliknutím zvětšete

Tak Johnnyho vidí Chicago Sun-Times. Herec prý totiž na podpisu se společnost Walta Dysneye vydělá 55 milionů dolarů!

Studio Walt Disney se tak rozhodlo pokračovat v nesmírně úspěšné filmové sérii, jejíž první tři pokračování už jí vynesla jen na severoamerickém trhu kasovní zisky převyšující miliardu dolarů.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

22. 6. 2010, 10:10

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.