Sexy Eva Decastelo: Znovu se svlékla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy Eva Decastelo: Znovu se svlékla!

Focení nových snímků si Eva náležitě užívala. V porovnání s dřívějšími snímky ji zdobí plnější poprsí. Fotilo se i v bazénu.
Focení nových snímků si Eva náležitě užívala. V porovnání s dřívějšími snímky ji zdobí plnější poprsí. Fotilo se i v bazénu. (Filip Matušinský)

Moderátorce Evě Decastelo (31) se zastesklo po lechtivých fotkách, kterých má z minulosti celou řadu, a rozhodla se nafotit nové.

A to i přesto, že několikrát prohlásila, že s odhalenými fotografiemi je konec, protože její tělo beztak už každý zná ze starších fotografií. Samotnému focení podle jejích slov předcházel pečlivý výběr fotografa. „Přemýšlela jsem, kdo by to měl být. Nakonec jsem zvolila Filipa Matušinského, který přede mnou fotil například modelky Vlaďku Erbovou nebo Hanku Mašlíkovou. A dopadlo to skvěle,“ pochvaluje si Eva, která před tím poctivě pilovala formu v posilovně, aby byl výsledek dokonalý. Fotilo se například v bazénu, ale došlo i na lechtivější snímky v ložnici, kde si Eva rukama zakrývá ňadra, pro fajnšmekry se pak vyfotila v platinové paruce. „Můj manžel viděl fotky hned a byl nadšený,“ rozplývá se Decastelo.

Svůdná Eva málokoho nechá chladným.

Také v paruce vypadá Eva velmi atraktivně, její manžel byl prý nadšen.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.