Nejbohatší české holky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejbohatší české holky

Karolina Kurková
Karolina Kurková

PRAHA – Kam se na ně hrabou hokejista Jaromír Jágr i fotbalisté Petr Čech a Pavel Nedvěd. Nejlepší české modelky vydělávají ročně stamiliony korun! Žebříček nejlépe placených českých krásek okupuje už druhý rok blonďatá rodačka z Děčína Karolina Kurková.

Sbalte topmodelku, a máte vystaráno

PRAHA – Kam se na ně hrabou hokejista Jaromír Jágr i fotbalisté Petr Čech a Pavel Nedvěd. Nejlepší české modelky vydělávají ročně stamiliony korun!

Žebříček nejlépe placených českých krásek okupuje už druhý rok blonďatá rodačka z Děčína Karolina Kurková. Na záda jí ale dýchají Hanka Soukupová, Linda Vojtová, Eva Herzigová i Petra Němcová. Kromě přehlídek dostávají ale modelky i tučné honoráře za reklamu či focení pro různé firmy… Nejlépe placenou světovou modelkou zůstává i přes všechny drogové skandály Kate Moss, jejíž roční příjem se odhaduje na tři miliardy korun.

Karolina Kurková (22)
Míry 89-59-89
Roční příjem: 1,2 miliardy Kč
Denní taxa za přehlídku: 1 milion korun
Do velkého světa modelingu »nakoukla« už v šestnácti a od té doby se vypracovala na uznávanou hvězdu módního světa. Tomuto úspěchu z velké míry vděčí italskému agentovi a zároveň svému příteli Alessandru Bazzonimu. Kráska původem z Děčína žije nyní v New Yorku a má za sebou ty nejlepší kampaně pro značky Dior, Victoria’s Secret… Mezi největší úspěchy považuje focení pro nejuznávanější kalendář světa Pirelli, objevila se v něm už dvakrát.

Hana Soukupová (20)
Míry: 89-59-90

Roční příjem: 500 miliónů Kč
Denní taxa za přehlídku: 800 000 korun
Bvlgari, Prada, Karl Lagerfeld, tak to je jen skromný výčet značek, pro které pracovala rodačka z Karlových Varů. Letos tahle bývalá ligová basketbalistka patřila mezi hlavní hvězdy Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Přijela i se snoubencem Drewem Aaronem, se kterým by koncem srpna měla vstoupit do svazku manželského. Jako jedna z hrstky Češek se objevila na obálce »módní bible«, amerického magazínu Vogle. „Byla to příjemná práce, ale snad nejnáročnější, co jsem zatím fotila,“ řekla Hanka. Stejně jako Kurková žije v New Yorku a v místním Central parku denně běhá kolem deseti kilometrů.

Linda Vojtová (20)
Míry 90-60-90
Roční příjem: 350 milionů Kč
Denní taxa za přehlídku: 600 000 korun
V 15 letech vyhrála celosvětové finále soutěže Elite Model Look a od té doby její hvězda stoupá. Její diář je už plný do konce roku 2007! Letos byla hlavní hvězdou retrospektivní přehlídky návrhářky Vivienne Westwood na Pražském hradě. Linda chodila do školy modelek, kde ji učila »chodit« Alena Šeredová. Mimochodem – ještě nedávno sousedila na Manhattanu s modelkou Karolinou Kurkovou. Linda má přezdívku »Baby Gisele«, protože je podobná brazilské supermodelce Gisele Bündchen. Ve »sbírce« má kampaně třeba pro Max Maru, Armaniho nebo La Perlu.

Eva Herzigová (30)
Míry: 95-62-92
Roční příjem: 290 milionů Kč
Denní taxa za přehlídku: 450 000 korun
Letos při zimní olympiádě v Turíně při zahajovacím ceremoniálu ztělesnila Venuši – a to i přesto, že patří už do »staré gardy«. Přezdívalo se jí Marilyn 90. let. Do jejích »zářezů« patří prestižní kalendář Pirelli, stala se tváří spodního prádla Wonderbra i Victoria’s Secret. Jako jedné z mála modelek se jí podařilo prosadit i ve světě filmu. Žije většinou v italském Miláně.

Petra Němcová (26)
Míry: 93-60-90

Roční příjem: 260 milionů Kč
Denní taxa za přehlídku: 300 000 korun
U nás se dostala do povědomí hlavně díky nešťastné události, když při tsunami v Thajsku přišla o přítele, fotografa Simona Atleeho, a sama přitom skoro přišla o život. Třeba v Americe byla ale už tehdy velmi známou a vyhledávanou modelkou. Byla na obálce prestižního časopisu Sports Illustrated a nedávno nafotila sexy modely pro firmu Rampagne. Nyní chodí se zpěvákem Jamesem Bluntem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.