Michail Gorbačov provdal svoji krásnou vnučku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michail Gorbačov provdal svoji krásnou vnučku!

Fotografie
Fotografie (internal)

Bývalý nejvyšší představitel SSSR, tvůrce perestrojky a glasnosti Michail Gorbačov provdal mladší vnučku, třiadvacetiletou Anastasiu Virganskayu.

Studentka zahraniční politiky na moskevské státní univerzitě a především vnučka Michaila Gorbačova, si o víkendu vzala za muže jen o rok staršího Dmitrie Zangieva, který se živí reklamou a marketingem. Pracuje ve firmě, která se stará v Rusku o reklamu firem jako je Louis Vuitton nebo Max Mara. Není proto divu, že svatby byla přehlídkou luxusu.

Vedle povinné procedury na městském úřadě si pár řekl své ano večer v nejluxusnější moskevské restauraci, kam dorazili novomanželé v přepychových černých mercedesech. Malý rozruch způsobila jen nevěsta, když se z ní, jakožto z přirozené brunetky, stala krátce před obřadem platinová blondýna. Na obřad zvolila přenádherné šaty s dlouhou vlečkou a nadýchanou sukní.

Mezi 50 svatebčany nemohl samozřejmě chybět nevěstin slavný dědeček Michail Gorbačov, který dorazil ve společnosti dcery Iriny i Anastasiiné sestry Ksenie a jejího manžela.

Celý obřad prý stál 33 tisíc dolarů, což je v přepočtu zhruba 700 tisíc korun. A zatímco se z oslavy Gorbačov omluvil už v jedenáct hodin večer, svatebčané včetně novomanželů slavili svůj sňatek až do brzkých ranních hodin.

Anastasia byla před svatbou brunetka.

Teď je z ní blondýnka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.