Lucie Bílá se synem: Křtili bublifukem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Bílá se synem: Křtili bublifukem!

Lucie Bílá pokřtila knížku bublifukem spolu se synem Filipem, s autorkou Marcelou Košanovou a dcerou nakladatelky Míšou.
Lucie Bílá pokřtila knížku bublifukem spolu se synem Filipem, s autorkou Marcelou Košanovou a dcerou nakladatelky Míšou.  (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – „Měla jsem období, kdy jsem věštění doslova propadla. Vykládala jsem si i karty a mám spoustu moudrých knih, kterými se někdy probírám a hledám v nich moudré myšlenky,“ svěřila se deníku Aha! Lucie Bílá (40) na křtu knihy naší nejznámější »čarodějnice« Marcely Košanové Malá čarodějka.

Zpěvačka knížku, která je určena nejen dětem, pokřtila v restauraci Mulino spolu se svým synem Filipem Kratochvílem (11), a to zcela netradičně – bublifukem! „Knížce přeji hodně štěstí a čtenářů,“ poznamenala Bílá, která se nám svěřila, že věří i horoskopům. „Nejsem jimi ale posedlá, pouze mě to baví,“ dodala Lucie, která přišla v doprovodu svého manžela Václava »Noida« Bárty.

Autorce přišla popřát i herečka Jana Šulcová s dcerou Rozárkou Víznerovou a čtyřletým vnoučkem Maxíkem. „Maxík má pohádky rád, určitě mu knížku přečteme,“ řekla Šulcová. Dorazila i »banánová« Halina Pawlowská, která se zná s Marcelou Košanovou již několik let. Párty nakladatelství Motto se v pražské restauraci na Kampě protáhla až do pozdních večerních hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.