Karel Gott: Pořídí dětem domů gorilu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott: Pořídí dětem domů gorilu?

Karel Gott pokřtil gorilu Kiburi spolu s dcerami a manželkou.
Karel Gott pokřtil gorilu Kiburi spolu s dcerami a manželkou.  (Martin Hykl)

Několikanásobný český slavík Karel Gott (70) strávil nedělní odpoledne s manželkou Ivanou a dcerami Charlotte-Ellou a Nelly-Sofií v pražské ZOO v pavilonu Goril. Plánuje snad po štěňátku koupit dětem gorilu?

Ačkoliv je Karel Gott skvělým otcem a svým ratolestem by splnil co jim na očích vidí, doma si vystačí zatím jen se štěňátkem. Do pavilonu pražské zoologické zahrady přišel pokřtít gorilí mládě, kterému dal jméno Kiburi. „Ve svahilštině to znamená vznešený,“ osvětlil Gott původ exotického jména, jenž vzniklo ve spolupráci s vedením zoologické zahrady.

Křest si nenechala ujít ani kmotra gorily Tatu Lucie Bílá, která dorazila spolu se synem Filipem. „Jsou úplně překrásní a roztomilí, prostě nádhera,“ rozplývala se nad gorilí rodinkou. Že by si však chtěla pořídit podobně jako Gott štěňátko nebo jiného domácího mazlíčka, to odmítla. „Já mám zvířátka moc ráda, ale jsem hrozně zaneprázdněná a Filip má také už své povinnosti a zájmy, takže nemá tolik času. Zvířátko by u nás spíš trpělo,“ uzavřela Bílá.

Co všechno se na křtu dělo čtěte už dnes v tištěném deníku Aha! nebo ve 12 hodin na Ahaonline.cz.

Na křtu nemohla chybět ani kmotra Tatu Lucie Bílá se synem Filipem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.